Σούπερ Κική

Σούπερ Κική: «Άφησα ό,τι πολυτιμότερο είχα φτιάξει»

Η Σούπερ Κική μίλησε και απάντησε σε όλα μέσα από ένα Q&A στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram. Η δημοφιλής instagrammer, προσπαθεί να βρει και πάλι τις ισορροπίες και τα πατήματα στην καθημερινότητά της. Όπως υποστήριξε, κάνει ψυχοθεραπεία και αλλάζει συνήθειες που δεν πίστευε πως θα αλλάξει.

Σε ερώτηση follower για το αν θα ξεκινήσει και πάλι το stand up comedy και τις παραστάσεις, η Σούπερ Κική  απάντησε ότι: «Θέλω πολύ και δυστυχώς άφησα ό,τι πολυτιμότερο είχα φτιάξει γιατί είμαι ηλίθια και ενάμιση χρόνο πάλευα να κρατήσω τον γκόμενο και άφησα αυτό. Υπόσχομαι στον εαυτό μου ότι θα το ξανακάνω».

 

Σε άλλη ερώτηση για το αν είναι καλά ψυχολογικά τον τελευταίο καιρό, σημείωσε πως «Είμαι πολύ ήρεμη, κάνω ψυχοθεραπεία, διαβάζω βιβλία, γελάω πάρα πολύ τον τελευταίο καιρό, έχω κάνει νέες γνωριμίες, τρώω καλά, παίρνω βιταμίνες, ετοιμάζω διάφορα πρότζεκτ, δοκιμάζω νέα πράγματα κι αλλάζω συνήθειες που δεν θα άλλαζα. Έχω εστιάσει πολύ στον εαυτό μου που τον είχα παρατήσει! Οπότε μπορούμε να πούμε πως είμαι καλά»

Σούπερ Κική

H Σούπερ Κική σερβιτόρα ξανά: Θέλω να θυμηθώ πως ήμουν