Στην 7η θέση η εθνική πόλο γυναικών: Ελλάδα - Καναδάς 19-10 | HIGHLIGHTS

Η εθνική πόλο γυναικών στην πρώτη συμμετοχή της σε Ολυμπιακούς Αγώνες μετά από 16 χρόνια, αποχαιρετά το Παρίσι με μια μεγάλη νίκη γοήτρου. Επικράτησε του Καναδά με 19-10 και κατέκτησε την 7η θέση στη γενική κατάταξη.

 

Αλεξία Καμμένου: «Κάναμε την υπέρβαση»

Η ομοσπονδιακή προπονήτρια Αλεξία Καμμένου, φανερά συγκινημένη, μίλησε για την πορεία της Εθνικής Πόλο Γυναικών στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

«Η ομάδα παρέμεινε ομάδα και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Αυτή η ομάδα ήρθε στους Ολυμπιακούς Αγώνες μετά από 16 χρόνια. Όλο αυτό που κουβάλησαν τα παιδιά ήταν βαρύ, το τελευταία εξάμηνο έκαναν σπουδαία πράγματα. Προφανώς μπορούσαμε να τα πάμε καλύτερα, αλλά τίποτα δεν γίνεται από τη μια μέρα στην άλλη. Γίνονται σταθερά βήματα

Κάναμε την υπέρβαση για να φτάσουμε στους Ολυμπιακούς Αγώνες, παλέψαμε παρότι δεν βρήκαμε αγωνιστικό ρυθμό, δικαιολογίες δεν είπαμε και κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει πως προσπαθήσαμε για το καλύτερο. Το μεγαλύτερο ευχαριστώ ανήκει στις αθλήτριες και εύχομαι να κάνουν τις καλύτερες επιλογές για τη ζωή τους.

Εύχομαι η Εθνική ομάδα να εκπροσωπείται πάντα με αθλήτριες που δίνουν την ψυχή τους για τη χώρα τους. Δεν ήταν φυσιολογικό να είμαστε εκτός Ολυμπιάδας, είμαστε το πιο πετυχημένο ομαδικό άθλημα. Οι άνδρες είναι φάρος για μας, γιατί η παρουσία τους είναι συνεχής και δεν εγκατέλειψαν ποτέ. Αυτός είναι ο δρόμος του πρωταθλητισμού, έτσι θα πάει και η Εθνική Γυναικών γιατί της αξίζει».

 

Ακολουθήστε το cityportal.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Διαβάστε για Συναυλίες, Σινεμά, Θέατρο, βιβλία, τέχνες, εκδρομές στην ατζέντα (ημερολόγιο) αλλά και όλα τα Τελευταία νέα από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, σήμερα, τώρα που συμβαίνουν.

 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε