Site icon Cityportal.gr

Swinging Christmas | Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης

 

Συμπαραγωγή του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης με την Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης.

Το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης μπαίνει σε εορταστικούς ρυθμούς και η μαγεία των Χριστουγέννων πλημμυρίζει τους χώρους του χαρίζοντας στο κοινό όμορφες στιγμές μουσικής πανδαισίας, ήχων και δημιουργικότητας.

Τα Χριστούγεννα στο Μέγαρο είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς κύκλους εκδηλώσεων του Οργανισμού και η αυλαία ανοίγει με ένα εορταστικό γκαλά. Τέσσερις εξαιρετικοί σολίστ (Άννα Στυλιανάκη, Κωνσταντίνος Κληρονόμος, Μάριος Σαραντίδης, Νάντια Κοντογεώργη) και η Κ.Ο.Θ., υπό τη μουσική διεύθυνση του Μιχάλη Οικονόμου, θα μας μεταφέρουν στο πνεύμα των Άγιων Ημερών μέσω μια μοναδικής μουσικής βραδιάς όπου θα κυριαρχεί η γιορτινή ατμόσφαιρα.

Συντελεστές:

Μικτή Χορωδία Θεσσαλονίκης
Διδασκαλία χορωδίας: Μαίρη Κωνσταντινίδου
Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης

Μουσική διεύθυνση: Μιχάλης Οικονόμου

► Info

SWINGING CHRISTMAS

Hμερομηνία παράστασης: 10/12/2021 στις 21:00

Εισιτήρια: 25€, 20€, 15€, 10€ (μειωμένο, μέλη Ένωσης Ελλήνων Μουσουργών & μέλη Συλλόγου Μονίμων Υπαλλήλων ΥΠΠΟ Β. Ελλάδος)

Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, Αίθουσα Φίλων Μουσικής, κτήριο Μ1

 


Όλες οι παραγωγές είναι covid free καθώς οι θεατές εισέρχονται στους χώρους του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης κατόπιν υποχρεωτικής επίδειξης πιστοποιητικού εμβολιασμού ή πιστοποιητικού νόσησης που εκδίδεται 30 ημέρες μετά τον πρώτο θετικό έλεγχο, με ισχύ έως 180 ημέρες μετά από αυτόν. Εντός των χώρων του Οργανισμού τηρούνται αυστηρά όλα τα μέτρα ασφαλούς διεξαγωγής θεαμάτων της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας της Δημόσιας Υγείας έναντι του κορωνοϊού, ενώ είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας για το σύνολο των παραστάσεων του.

Exit mobile version