Συνταγή για τζατζίκι.

Συνταγή για τζατζίκι.

 
Μέθοδος Εκτέλεσης
    Καθαρίζουμε το αγγούρι και το τρίβουμε στον τρίφτη.
    Βάζουμε το αγγούρι μέσα σε μία πετσέτα, που έχουμε τοποθετήσει μέσα σε ένα μπολ.
    Προσθέτουμε αλάτι και την 1 κ.σ. από το μηλόξιδο.
    Στραγγίζουμε πολύ καλά το αγγούρι μας με την πετσέτα. Πρέπει να τη σφίξουμε πολύ για
   να φυγει όλη η υγρασία.
    Βάζουμε το γιαούρτι μέσα σε ένα μπολ και προσθέτουμε το αγγούρι και τις άλλες 2
    κ.σ. μηλόξιδο.
    Χτυπάμε το σκόρδο στο γουδί μαζι με ελαιόλαδο και το προσθέτουμε στο γιαούρτι.  
    Ψιλοκόβουμε τον άνηθο, τον προσθέτουμε στο γιαούρτι, αλατοπιπερώνουμε και ανακατεύουμε.
    Σερβίρουμε με πίτες για σουβλάκι, φρέσκα μυρωδικά και ελαιόλαδο.
 

 

Πηγή  akispetretzikis.com

Ακολουθήστε το cityportal.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Διαβάστε για Συναυλίες, Σινεμά, Θέατρο, βιβλία, τέχνες, εκδρομές στην ατζέντα (ημερολόγιο) αλλά και όλα τα Τελευταία νέα από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, σήμερα, τώρα που συμβαίνουν.

 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε