Matt Damon • Emily Blunt
Matt Damon • Emily Blunt | Οι ρυθμιστές (2011)

Tαινίες στην τηλεόραση | Κυριακή 29/1/23

Οι σινεφίλ μπορούν να παρακολουθήσουν σήμερα (Κυριακή 29/1/23) στην τηλεόραση 17 ταινίες από το μεσημέρι της Κυριακής έως τα ξημερώματα της Δευτέρας! Τις ώρες και τα κανάλια, για ΟΛΕΣ τις ταινίες μπορείτε να τις δείτε εδώ!

ΤΑΙΝΙΕΣ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Πρόταση για σήμερα 🎥🎥🎥

🎥 Οι Ρυθμιστές (2011) Είναι μία από τις καλύτερες ταινίες επιστημονικής φαντασίας* που είδαμε τα τελευταία χρόνια. Χωρίς να στηρίζεται σε σκηνικά και εφέ που προσελκύουν κυρίως τις νεαρότερες ηλικίες είναι μια εντυπωσιακή ταινία με φαντασία, έξυπνο σενάριο ρομάντζο και χημεία ανάμεσα στους πρωταγωνιστές σε κρατάει σε αγωνία μέχρι το τέλος. Ίσως η ιδανική ταινία για να αγαπήσει κάποιος την επιστημονική φαντασία. ΠΡΟΣΟΧΗ *Η ακόμη καλύτερη ταινία Επιστημονικής Φαντασίας (με μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση) παίζει στις 01:50 τα ξημερώματα και είναι η  District 9 (2009). Αξίζει, είναι το καλύτερο sci-fi των τελευταίων ετών.


Εκτός από τις δικές μας προτάσεις, κάνοντας κλικ πάνω σε οποιαδήποτε ταινία, μπορείτε να δείτε το τρέιλερ και να διαβάσετε πληροφορίες, σκηνοθέτη, ηθοποιούς, αξιολόγηση, βραβεία, ώστε να σχηματίσετε προσωπική άποψη.

Δείτε ΕΔΩ με μια ματιά τα πόστερ από ΟΛΕΣ τις ταινίες


► TV  Κυριακή μεσημέρι / απόγευμα


► TV  Κυριακή  βράδυ 

► TV μετά τα μεσάνυχτα – Δευτέρα ξημερώματα   


(Επιστροφή στην αρχή του σημερινού προγράμματος ώρες και κανάλια) 


  • ΟΛΕΣ οι ταινίες που παίζουν στην τηλεόραση. Οποιαδήποτε μέρα και αν μπείτε σ αυτό το άρθρο, ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ: Οι σημερινές Ταινίες στην τηλεόραση ΚΑΙ ΘΑ δείτε τις ταινίες ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ την τρέχουσα ημέρα

Με μια ματιά τα πόστερ από τις ταινίες

(Τις ώρες και τα κανάλια για όλες τις ταινίες μπορείτε να τα δείτε εδώ)

 

 

Σημείωση: κάθε ηλικία, κουλτούρα, ψυχοσύνθεση αλλά και αισθητική αντιλαμβάνεται αλλιώς τι είναι μια καλή ταινία. Τα κριτήριο μας, είναι αυστηρά σινεφίλ – πόσο καλογυρισμένη είναι μια ταινία – Σε όλες τις ταινίες υπάρχει αξιολόγηση από την IMDB

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως