Θέμα απο την αφίσα της ταινίας με τους πρωταγωνιστές πάνω σε ένα βουνό απο δολλάρια

Tαινίες στην τηλεόραση | Τετάρτη 18/1/23

Οι σινεφίλ μπορούν να παρακολουθήσουν σήμερα (Τετάρτη 18/1/23) στην τηλεόραση 11 ταινίες έως τα ξημερώματα της Πέμπτης! Τις ώρες και τα κανάλια, για ΟΛΕΣ τις ταινίες μπορείτε να τις δείτε εδώ!

ΤΑΙΝΙΕΣ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Πρόταση για σήμερα 🎥🎥🎥

  • Καλή κινηματογραφική μέρα για τους φίλους των ταινιών περιπέτειας – δράσης
  • Logan Lucky (2017) Η οικογένεια του Τζίμι Λόγκαν (Τσάνινγκ Τέιτουμ) για περισσότερα από 90 χρόνια, είναι διάσημη για την κακοτυχία της! Ο Τζίμι, είναι χειριστής βαρέων μηχανημάτων σε εργοτάξια. Θα βρεθεί άνεργος χάρη στο κουτσό του πόδι, είναι χωρισμένος, έχει μια κόρη, που έχασε την επιμέλειά της στο διαζύγιο και τώρα αυτή ετοιμάζεται για τα τοπικά καλλιστεία. Βλέπει πως τα ζοφερά οικονομικά του δεν του επιτρέπουν να κάνει τίποτα, καθώς δεν μπορεί πλέον να βοηθήσει ούτε τον εαυτό του. Η μοναδική περίπτωση που φαντάζει ως λύση, είναι να κάνει μια μεγάλη ληστεία 14 εκατομμύριων δολαρίων από την Πίστα Αγώνων Ταχύτητας Σάρλοτ, κατά την διάρκεια του πιο δημοφιλούς αγώνα της χρονιάς. Μαζί με τον αδερφό του, Κλαίντ, θα επιχειρήσουν να βγάλουν τον διάσημο εγκληματία Τζο Μπανγκ (Daniel Craig) από τη φυλακή που είναι ειδήμονας στις ανατινάξεις χρηματοκιβωτίων, για να ληστέψουν το στάδιο που φιλοξενεί τον μεγαλύτερο αγώνα NASCAR. Και όλα αυτά πρέπει να γίνουν χωρίς να τους καταλάβει κανείς.

Τις υπόλοιπες ταινίες που ξεχωρίσαμε γιατί αξίζει να τις (ξανα)δούμε τις έχουμε και αυτές σε  γαλάζιο φόντο.


Εκτός από τις δικές μας προτάσεις, κάνοντας κλικ πάνω σε οποιαδήποτε ταινία, μπορείτε να δείτε το τρέιλερ και να διαβάσετε πληροφορίες, σκηνοθέτη, ηθοποιούς, αξιολόγηση, βραβεία, ώστε να σχηματίσετε προσωπική άποψη.

Δείτε ΕΔΩ με μια ματιά τα πόστερ από ΟΛΕΣ τις ταινίες


► TV  Τετάρτη Μεσημέρι-απόγευμα


► TV  Τετάρτη βράδυ 


► TV μετά τα μεσάνυχτα – Πέμπτη ξημερώματα   


(Επιστροφή στην αρχή του σημερινού προγράμματος ώρες και κανάλια) 


  • ΟΛΕΣ οι ταινίες που παίζουν στην τηλεόραση. Οποιαδήποτε μέρα και αν μπείτε σ αυτό το άρθρο, ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ: Οι σημερινές Ταινίες στην τηλεόραση ΚΑΙ ΘΑ δείτε τις ταινίες ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ την τρέχουσα ημέρα

Με μια ματιά τα πόστερ από τις ταινίες

(Τις ώρες και τα κανάλια για όλες τις ταινίες μπορείτε να τα δείτε εδώ)

Σημείωση: κάθε ηλικία, κουλτούρα, ψυχοσύνθεση αλλά και αισθητική αντιλαμβάνεται αλλιώς τι είναι μια καλή ταινία. Τα κριτήριο μας, είναι αυστηρά σινεφίλ – πόσο καλογυρισμένη είναι μια ταινία – Σε όλες τις ταινίες υπάρχει αξιολόγηση από την IMDB