Ψήφος Ζέρβα Εκλογές 2023

Θεσσαλονίκη: Δήλωση Ζέρβα μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος

Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας άσκησε σήμερα (21/5) το πρωί το εκλογικό του δικαίωμα στο 115ο εκλογικό τμήμα που βρίσκεται στο σχολικό συγκρότημα της Ικτίνου.

Ο κ. Ζέρβας βγαίνοντας από το εκλογικό τμήμα προχώρησε στην παρακάτω δήλωση:

«Ένας δημιουργικός κύκλος τεσσάρων ετών για την πατρίδα μας αλλά και για την πόλη μας, κάτω από δύσκολες, κάτω από πολύ ιδιαίτερες συνθήκες, κλείνει. Είναι πολύ σημαντικό σήμερα οι πολίτες -οι νέοι πολίτες- να έρθουν, να συμμετέχουν και να δεσμευτούν, ώστε να υπάρχει συνέχεια σε ένα δημιουργικό έργο για την πόλη μας, για την πατρίδα μας. Η πόλη μας βρίσκεται σε έναν δρόμο όπου βελτιώνονται υποδομές, είναι αναγνωρίσιμη, βελτιώνεται, η οικονομία ανθεί. Οπότε είναι πάρα πολύ σημαντικό όλοι -πόσο μάλλον οι βουλευτές οι οποίοι θα προκύψουν και θα εκπροσωπούν την πόλη μας- να είναι εταίροι σε αυτή την τόσο σημαντική προσπάθεια, ώστε η Θεσσαλονίκη μας να είναι κάθε μέρα καλύτερη, κάθε μέρα και πιο αισιόδοξη για το μέλλον. Καλή ψήφο σε όλους».

Ο κ. Ζέρβας ευχαρίστησε και συνεχάρη τους δημοτικούς υπαλλήλους που φρόντισαν για την οργάνωση της εκλογικής διαδικασίας.


Θεσσαλονίκη 21 Μαΐου 2023

 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως