Τηλεμαχία με τον Νίκο Ανδρουλάκη ζήτησε ο Χάρης Δούκας εν όψει του β' γύρου

Ο Χάρης Δούκας ζήτησε τη διεξαγωγή ντιμπέιτ με τον Νίκο Ανδρουλάκη πριν από το δεύτερο γύρο των εκλογών στο ΠΑΣΟΚ -Κίνημα Αλλαγής την προσεχή Κυριακή.

Ο κ. Δούκας όπως ανακοίνωσε ο ίδιος σε ανάρτησή του, επικοινώνησε με τη ΕΡΤ από την οποία ζήτησε να διοργανώσει τη τηλεμαχία.

Συγκεκριμένα ο κ. Δούκας αναφέρει στην ανάρτησή του: “Μόλις επικοινώνησα με την ΕΡΤ και ζήτησα τη διεξαγωγή ντιμπέιτ. Είναι σημαντικό να κάνουμε έναν ζωντανό και παραγωγικό διάλογο για το μέλλον του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής και της χώρας”.


 

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ: Τα αποτελέσματα των εσωκομματικών εκλογών ανά Περιφέρεια

Ακολουθήστε το cityportal.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Διαβάστε για Συναυλίες, Σινεμά, Θέατρο, βιβλία, τέχνες, εκδρομές στην ατζέντα (ημερολόγιο) αλλά και όλα τα Τελευταία νέα από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, σήμερα, τώρα που συμβαίνουν.

 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε