εσωτερικός χώρος καταστήματος

Το Make You Up ήρθε να σε ανανεώσει!

Όπως μαρτυράει και το όνομά του, το Make You Up στον Εύοσμο υπόσχεται να σε ανανεώσει και να αναδείξει τον καλύτερο και πιο όμορφο εαυτό σου!

Ένας μοντέρνος χώρος, με βιομηχανικά στοιχεία που αντανακλά το σύγχρονο και ανήσυχο πνεύμα της ομάδας.

είσοδοςreceptionεσωτερικός χώρος καταστήματος

Οι υψηλού επιπέδου παροχές τους περιλαμβάνουν υπηρεσίες κομμωτηρίου, περιποίηση φρυδιών και βλεφαρίδων και θεραπείες προσώπου.

Πιο συγκεκριμένα, προσφέρονται όλες οι υπηρεσίες κομμωτικής, από χτένισμα και κούρεμα μέχρι τεχνικές χρώματος και botox μαλλιών, ενώ φημίζονται για τα νυφικά τους χτενίσματα.

εσωτερικός χώρος καταστήματος

Με την πολύτιμη βοήθεια της προσωπολογίας

Στο Make You Up δεν έρχεσαι μόνο έχοντας αποφασίσει αυτό που θέλεις, αλλά μπορείς να έρθεις και για να σου προτείνουν εκείνοι αυτό που θα αναδείξει καλύτερα την προσωπικότητα και τα δυνατά στοιχεία της εμφάνισής σου.

Είναι ειδικευμένοι στην προσωπολογία. Με άλλα λόγια, γνωρίζουν πολύ καλά και μπορούν να σε κατευθύνουν για το χρώμα και το κούρεμα που σου ταιριάζει, βάσει όχι μόνο του προσώπου σου, αλλά ολόκληρου του σωματότυπού σου και του στιλ σου.

ταμπέλαπροϊόντα περιποίησηςχώρος θεραπείας

Η σημασία της σωστής επιλογής χρώματος

Όταν σκέφτεσαι να αλλάξεις χρώμα στα μαλλιά σου, το δυσκολότερο δεν είναι μόνο να καταφέρεις να διαλέξεις χρώμα αλλά το πραγματικά δύσκολο είναι αυτό το χρώμα να σου πηγαίνει και να μπορείς να το υποστηρίξεις.

Αν η επιλογή του χρώματος είναι λάθος, μπορεί να καταστρέψει την ψυχολογία σου και τη διάθεσή σου και δυστυχώς δεν θα αναδείξει τα δυνατά σου στοιχεία – πιθανόν, μάλιστα, να πετύχει το ακριβώς αντίθετο.

λουτήρες

Στο Make You Up η ιδιοκτήτρια, Βασιλική Βοζίκη, διαθέτει μεγάλη εμπειρία και εξειδίκευση στο χρώμα, καθώς υπήρξε επί σειρά ετών τεχνικός σύμβουλος μεγάλης εταιρίας.

Εδώ, λοιπόν, μπορείς να αφεθείς στα έμπειρα χέρια της και είναι σίγουρο πως το χρώμα που θα σου προτείνει, θα είναι το ιδανικότερο για σένα και τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή, αφού θα έχει ακούσει προσεκτικά τις ανάγκες και τις επιθυμίες σου.

προϊόντα περιποίησηςπροϊόντα περιποίησηςεσωτερικός χώρος καταστήματος

Εάν, λοιπόν, θέλεις μία ανανέωση, μία αλλαγή που θα ενθουσιάσει κι εσένα και τους γύρω σου, το Make You Up σε περιμένει!

πρόσοψη καταστήματος

 

Διεύθυνση: Ιθάκης 45, Εύοσμος
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 667723
Facebook
Ωράριο λειτουργίας: Τρίτη έως Πέμπτη 10:00-14:00 και 16:00-20:00
Παρασκευή 10:00-20:00 Σάββατο 09:00-16:00

 

 

Διαβάστε επίσης: Black and White Nails: Το νέο must spot για την περιποίηση των άκρων

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως