Βασιλική Ουγγρική Ορχήστρα των Τσιγγάνων | Μ.Μ.Θ.

Η Βασιλική Ουγγρική Ορχήστρα των Τσιγγάνων στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης για μία μόνον παράσταση το Σάββατο 22 Οκτωβρίου.

Η Βασιλική Ουγγρική Ορχήστρα των Τσιγγάνων ιδρύθηκε το 2006 και περιόδευσε σε πολλά μέρη του κόσμου με μεγάλη επιτυχία. Οι σημαντικότεροι βιολιστές τους είναι απόφοιτοι της Βασιλικής Ακαδημίας των Βρυξελλών και της Μουσικής Ακαδημίας της Βιέννης.

Βασιλική Ουγγρική Ορχήστρα των Τσιγγάνων

Όλοι οι σολίστες είναι διάσημοι και πολυβραβευμένοι. Ο Lajos Baranyai είναι καθηγητής στη Μουσική Ακαδημία των Βρυξελλών.Ο Karoly Puka είναι διεθνούς φήμης σολίστας βιολιστής.

Ο Istvan Baranyai είναι σολίστας βιολιστής και καθηγητής στη Μουσική Ακαδημία του Γκιόρ της Ουγγαρίας. Ο Florian Konyai είναι απόφοιτος της Μουσικής Ακαδημίας της Βιέννης και μουσικός της ορχήστρας του Μπάντεν – Μπάντεν.

Βασιλική Ουγγρική Ορχήστρα των Τσιγγάνων

Ο Csaba Nemeth είναι πρώτος σολίστ βιολιστής στο Εθνικό Θέατρο του Γκιορ. Ο Sandor Kuti είναι κυμβαλίστας, σολίστ της Συμφωνικής Ορχήστρας της Φιλαδέλφειας, του Λος Άντζελες και του Σαν Ντιέγκο. Ο Lajos Baranyai είναι διευθυντής της Βασιλικής Τσιγγάνικης Ορχήστρας Ουγγαρίας και έχει βραβευτεί από την Ουγγρική κυβέρνηση.

► Info

Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης
Σάββατο 22 Οκτωβρίου
Ώρα έναρξης: 20:30

Τιμές εισιτηρίων:
Διακεκριμένη ζώνη: 45 ευρώ, Α΄ Διάζωμα: 40 ευρώ, Β΄ Διάζωμα 30 ευρώ, Γ΄ Διάζωμα 25 ευρώ, Παιδικό/φοιτητικό/ σχολές χορού 20 ευρώ
Προπώληση: www.viva.gr, στα ταμεία του Μεγάρου και στο ταμείο της Αριστοτέλους. Κρατήσεις: 2310895938-9

Το cityportal σας συνιστά πριν επισκεφθείτε έναν χώρο, να επικοινωνείτε πρώτα μαζί τους, για να επιβεβαιώσετε το πρόγραμμα, μέρες και ώρες λειτουργίας, έτσι ώστε να αποφύγετε οποιαδήποτε ταλαιπωρία στην περίπτωση που υπάρξει κάποια ακύρωση ή αναβολή της τελευταίας στιγμής


Μέγαρο Μουσικής: προγραμμα εκδηλώσεων έως Δεκέμβριο 2022