15.8 C
Thessaloniki
16.4 C
Athens

Ζώδια – Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 1 έως 7 Μαρτίου

Διανύουμε την 9η εβδομάδα του έτους 2021 – Arcana Προβλέψεις και συμβουλές για όλα τα ζώδια για την εβδομάδα 1 έως 7 Μαρτίου

Ζώδια – Εβδομαδιαίες Προβλέψεις & συμβουλές

Συμπτώσεις, κακά προαισθήματα, αισθήματα, όνειρα, τάσεις, ένστικτο, αν μάθεις να τα ερμηνεύεις θα ανακαλύψεις πως τίποτε δεν είναι τυχαίο – Arcana

ΚΡΙΟΣ

Θα πρέπει να είσαι σε εγρήγορση καλέ μου Κριέ και να είσαι μετρημένος με ανθρώπους που μοιράζεσαι ιδέες και αντιλήψεις καθώς ενδέχεται να υπάρξουν διαφορές που θα σε γεμίσουν ανασφάλειες. Στα επαγγελματικά σου, οι στόχοι και οι φιλοδοξίες σου φαίνεται να υλοποιούνται και αυτό θα σε γεμίσει ικανοποίηση. Φρόντισε να βρεις τη χρυσή τομή και να μην επαναλάβεις λάθη του παρελθόντος για να διατηρήσεις την ισορροπία και την ηρεμία. Θα πρέπει επίσης να φερθείς με επαγγελματισμό σε τυχόν προβλήματα που προκύψουν για να διατηρήσεις την εκτίμηση και τον σεβασμό προς το πρόσωπό σου. Τα οικονομικά σου θα δεχτούν σκαμπανεβάσματα. Η διάθεση σου για έξοδα θα σε παρασύρει σε σπατάλες και επιπόλαιες κινήσεις γι’ αυτό θα πρέπει να σκεφτείς δύο φορές πριν συνεχίσεις τις αγορές.

Συναισθήματα  – έρωτας: Στον συναισθηματικό τομέα, η χαρά και η ευχαρίστηση που θα λάβεις από τα αγαπημένα σου πρόσωπα, σου αναπτερώνουν το ηθικό και αυξάνουν την αισιοδοξία σου. Διανύεις μια ιδιαίτερη ερωτική περίοδο όπου βρίσκεσαι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος.

Η συμβουλή μου: Στα διλήμματα θα πρέπει πάντα να ζυγίζεις τα υπέρ και τα κατά ώστε να παίρνεις την σωστή απόφαση.


ΤΑΥΡΟΣ

Μια ακατανίκητη ανάγκη για να λάμψεις και να διακριθείς νιώθεις αυτή την περίοδο Ταύρε μου και προσπαθείς να αποδείξεις σε όλους πόσο αξίζεις. Οι επιλογές σου σε φέρνουν αντιμέτωπο με διλήμματα και ζόρικες καταστάσεις. Στον χώρο εργασίας η προσπάθεια για εξέλιξη είναι συνεχής και η ανάγκη για την κατάκτηση νέων στόχων σε συναρπάζει αλά ταυτόχρονα σε κουράζει αρκετά. Αρκετή πίεση και εσωτερική σύγκρουση πλανάται στην ατμόσφαιρα καθώς αποφασίζεις να κοιτάξεις κατάματα τις βαθύτερες επιθυμίες και τα θέλω σου. Θα πρέπει να ελέγξεις την προκλητική σου συμπεριφορά αν θες να αποφύγεις συγκρούσεις και εντάσεις. Στα οικονομικά θα πρέπει να δείξεις προσοχή καθώς υπάρχουν καθυστερήσεις και αστάθεια. Θα υπάρξουν έσοδα αλλά και η ευκαιρία για αποταμίευση όμως θα πρέπει να είσαι έτοιμος για έκτακτα έξοδα και υποχρεώσεις που πρέπει να καλυφθούν.

Συναισθήματα  – έρωτας: Στην προσωπική σου ζωή θα έχεις πολλές ευκαιρίες ανανέωση και νέες γνωριμίες αφού είσαι γεμάτος ενέργεια και ανεβασμένη διάθεση. Αναθέρμανε τις σχέσεις και διεκδίκησε όλα όσα πραγματικά επιθυμείς. Η εξωστρέφεια και η αισιοδοξία σου δεν μπορούν να αφήσουν τους άλλους αδιάφορους απέναντί σου.

Η συμβουλή μου: Οι ευθύνες και οι υποχρεώσεις σου χρειάζονται την αμέριστη προσοχή σου και ηρεμία κάποιες φορές.


ΔΙΔΥΜΟΣ

Πρόοδος και εξελίξεις αναμένονται στην ζωή σου Δίδυμέ μου μαζί με αλλαγές και ανακατατάξεις. Αλλαγές που δεν πρέπει να σε τρομάζουν γιατί μονάχα για το καλό σου θα είναι. Άσε το αεράκι ανανέωσης να σε παρασύρει και μην αντιστέκεσαι. Στον επαγγελματικό τομέα έρχονται επιτυχίες και η δυνατότητα για εξέλιξη της καριέρας σου. Θα πρέπει να επικεντρωθείς στους στόχους σου και να ασχοληθείς με σύνεση, σωστό προγραμματισμό και τον κατάλληλο ενθουσιασμό, αν θέλεις να τους κατακτήσεις. Χρειάζεται να γίνεις πιο δεκτικός και ανοιχτός στις προτάσεις των άλλων και να μην απορρίπτεις ιδέες που δεν έχεις μελετήσει πρώτα. Στον οικονομικό τομέα πρέπει να δείξεις πνεύμα οικονομίας και να αποφύγεις ανούσιες σπατάλες σωστός οικονομικός προγραμματισμός θα αποδειχτεί σωτήριος για να μην βρεθείς εκτεθειμένος στο μέλλον.

Συναισθήματα  – έρωτας: Στην προσωπική σου ζωή, ένα αίσθημα εσωστρέφειας σε διακατέχει και σε κάνει απόμακρο και αποστασιοποιημένο μπροστά στις καταστάσεις. Θα πρέπει να διαθέσεις τον απαραίτητο χρόνο στα αγαπημένα σου πρόσωπα αν θες να δεις βελτίωση και στην επικοινωνία και να αντλήσεις περισσότερη ζεστασιά και αγάπη.

Η συμβουλή μου: Οι ειλικρινής και εις βάθος σχέσεις μπορούν αν γίνουν πηγή έμπνευσης


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μια εβδομάδα προσαρμογής και σταθεροποίησης θα ζήσεις Καρκίνε μου και ήρθε η στιγμή να φιλτράρεις πληροφορίες και δεδομένα και να πάρεις αποφάσεις, εύκολες και δύσκολες, για διάφορους τομείς της ζωής σου. Στα επαγγελματικά σου θα πρέπει να τολμήσεις την αλλαγή αν θέλεις να επιβραβευθεί το θάρρος και η πρωτοβουλία σου. Αν παραμείνεις προσηλωμένος στους στόχους σου, πολύ γρήγορα οι ικανότητές σου θα αναγνωριστούν και αυτό θα σε ενθαρρύνει και θα σου δώσει φτερά για να πετάξεις ακόμη πιο ψηλά. Απέφυγε να εμπλακείς σε παρασκηνιακές καταστάσεις γιατί θα δώσεις λαβές για αρνητικά σχόλια.. Τα οικονομικά σου φαίνεται να σε απασχολούν ιδιαίτερα αυτή την περίοδο. Ευνοϊκές ρυθμίσεις και διευκολύνσεις θα σου δώσουν το προβάδισμα και ένα αίσθημα ασφάλειας. Τακτοποίησε οικονομικές εκκρεμότητες και διεκδίκησε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Συναισθήματα  – έρωτας:  Στην προσωπική σου ζωή έχεις την ανάγκη να ξεκαθαρίσεις σχέσεις και να αποφασίσεις με ποιους ανθρώπους συνδέεσαι ουσιαστικά. Θα πρέπει να ανανεώσεις και να αναθερμάνεις την σχέση σου για να χτίσεις έναν υπέροχο δεσμό και όχι απλά να περνάς καλά.

Η συμβουλή μου: Η διαφορετικότητα σε σαγηνεύει και σου προσφέρει έμπνευση και ιδέες ώστε να γίνεις περισσότερο καινοτόμος.


ΛΕΩΝ

Προκλήσεις και διλήμματα πρόκειται να αντιμετωπίσεις αυτή την περίοδο Λέων μου, που θα σε οδηγήσουν σε νέες ευκαιρίες, ανανέωση και εξέλιξη. Ετοιμάσου για μεγάλες αλλαγές, ανακατατάξεις και εξελίξεις που ούτε εσύ ο ίδιος δεν φαντάζεσαι. Στον επαγγελματικό τομέα τα δίνει όλα για όλα για την καριέρα. Αισθάνεσαι πιο έτοιμος από ποτέ να μπεις σε έναν αγώνα δρόμου μεγάλων ταχυτήτων και να πρωταγωνιστήσεις. Φρόντισε να μελετήσεις προσεκτικά και στρατηγικά τις λεπτομέρειες για τα θέματα που θα προκύψουν, με αυστηρό κριτήριο για την επιλογή των συμμάχων σου. Τα οικονομικά σου βρίσκονται σε αργή και ανοδική πορεία και ασχέτως με τις υποχρεώσεις που τρέχουν, εμφανίζονται ευκαιρίες και διευκολύνσεις. Με σωστή διαχείριση θα αποφύγεις το άγχος και την πίεση και θα μπορέσεις να ανταπεξέλθεις με συνέπεια απέναντι στις υποχρεώσει σου.

Συναισθήματα  – έρωτας: Στην προσωπική σου ζωή έρχονται νέες γνωριμίες και ανανέωση στον κοινωνικό σου κύκλο με αποτέλεσμα να τονωθεί το ηθικό σου και να γεμίσεις θετική ενέργεια. Οι ανάγκες και οι προτεραιότητές σου αλλάζουν γι’ αυτό θα πρέπει να είσαι σίγουρος για τις επιλογές σου ώστε να μην το μετανιώσεις λίγο αργότερα.

Η συμβουλή μου: Ανάμεσα σε εξελίξεις και πρόοδο θα πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος και να αποφύγεις τα ρίσκα χωρίς υπερβολές.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Καλύτερες συνθήκες και ασφάλεια φέρνει η εβδομάδα αυτή Παρθένε μου καθώς οι υποχρεώσεις φαίνονται να διευθετούνται και εσύ από την πλευρά σου να έχεις τον απόλυτο έλεγχο. Στον επαγγελματικό τομέα ολοένα περισσότερες ευθύνες και υποχρεώσεις σε βάζουν στην διαδικασία να καταβάλεις περισσότερη προσπάθεια. Οι προκλήσεις αλλά και οι απαιτήσεις είναι αυξημένες με αποτέλεσμα ο ελεύθερος χρόνος να λιγοστεύει και η κούραση να είναι μεγάλη. Ωστόσο η ιδέες, η όρεξη αλλά και η πρακτικότητά σου σε βοηθούν να τις φέρεις εις πέρας και να ξεχωρίσεις για ακόμη μία φορά. Τα οικονομικά σου περνούν σαφώς μια καλύτερη περίοδο με τα έξοδα να ρυθμίζονται και τις υποχρεώσεις να δρομολογούνται με περισσότερη ευκολία και ευνοϊκούς όρους. Αυτό που πρέπει να προσέξεις είναι να μην παρασυρθείς σε άσκοπα έξοδα και χάσεις τον προγραμματισμό σου. Δεν ήρθε ακόμη η στιγμή να παρασυρθείς από τις επιθυμίες σου.

Συναισθήματα  – έρωτας: Στην προσωπική σου ζωή, αν και η ερωτική πλευρά δεν είναι στις προτεραιότητές σου θα περάσεις κάποιες ιδιαίτερες μέρες. Υπάρχουν όλες οι προδιαγραφές για νέες γνωριμίες ή ανανέωση της σχέσης σου που θα σε βοηθήσει να δεις πιο θετικά την καθημερινότητα.

Η συμβουλή μου: Οφείλεις στον εαυτό σου να του δίνεις χρόνο να εξετάσει κίνητρα και προθέσεις και να διατηρεί ταυτόχρονα τον ρομαντισμό του.


ΖΥΓΟΣ

Ευκαιρίες εξέλιξης καλέ μου ζυγέ, έρχονται να καλύψουν την ανάγκη σου για δημιουργία και διερεύνηση του κοινωνικού αλλά και εσωτερικού σου κόσμου. Η χαρά και η αισιοδοξία επανέρχονται και αυτό σου δίνει δύναμη να συνεχίσεις. Στον χώρο εργασίας σου φαίνεται να επικρατεί πλέον η σταθερότητα και νέες ευκαιρίες κάνουν την εμφάνισή τους. Η δημιουργικότητα μαζί με το πείσμα και την υπομονή σου, σου δίνει ώθηση να διεκδικήσεις όλα αυτά που σου αναλογούν και αξίζεις. Ακολούθησε ένα πειθαρχημένο πρόγραμμα, οργανώσου και μην παρεκκλίνεις από τα σχέδιά σου. Αυτά τα απλά βήματα θα σε οδηγήσουν στην επιτυχία και την αναγνώριση. Ιδιαίτερα τονισμένος είναι ο τομέας των οικονομικών σου, με έσοδα και οικονομικά ανοίγματα που αποδίδουν. Είναι η κατάλληλη στιγμή για μεγαλεπήβολα σχέδια που θα σου φέρουν οικονομική σταθερότητα και αύξηση εσόδων.

Συναισθήματα  – έρωτας: Στην προσωπική σου ζωή, η καλή σου διάθεση και το επικοινωνιακό σου χάρισμα, εκτοξεύουν στα ύψη την δημοτικότητά σου και αυτό σε κάνει να νιώθεις ιδιαίτερα κολακευμένος. Κάποιες μικρές διαφωνίες μπορεί να φέρουν μικρά μαύρα σύννεφα αλλά με ώριμη και συγκεντρωμένη σκέψη όλα θα ξεπεραστούν και γρήγορα.

Η συμβουλή μου: Η συναισθηματική πληρότητα και η ικανοποίηση που λαμβάνεις από τα αγαπημένα σου πρόσωπα, σίγουρα είναι αναζωογονητική.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αυτή την εβδομάδα Σκορπιέ μου θα πρέπει να σφίξεις τα λουριά και να δείξεις την υπευθυνότητα που αρμόζει στις καταστάσεις που πρόκειται να αντιμετωπίσεις. Προκλήσεις που θα εμφανιστούν αποζητούν την πειθαρχία, την σύνεση και την οργάνωσή σου. Στον επαγγελματικό τομέα οι ευθύνες και οι υποχρεώσεις που έχεις, σε καλούν να επιστρατεύσεις την υπομονή και την εργατικότητά σου. Η σωστή και έξυπνη στρατηγική θα αποδειχτεί σωσίβια λέμβος για εμπόδια και καθυστερήσεις που μπορεί να συναντήσεις. Καλό θα ήταν να μάθεις να προσαρμόζεσαι γρήγορα στις αλλαγές και να εκσυγχρονίσεις τον τρόπο εργασίας σου. Στον τομέα των οικονομικών σου, οι υποχρεώσεις και κάποια έκτακτα έξοδα θα σε αναγκάσουν να κάνεις καλύτερο προγραμματισμό και οικονομικό χειρισμό. Παρόλη την ανασφάλεια που ενδέχεται να νιώθεις, για ακόμη μία φορά θα τα καταφέρεις περίφημα.

Συναισθήματα  – έρωτας: Στον συναισθηματικό τομέα τα πράγματα θα κυλήσουν ήρεμα και ομαλά, αρκεί φυσικά να αφήσεις στην άκρη τον εγωισμό και την ισχυρογνωμοσύνη που σε παρασύρουν για να αποφύγεις προστριβές και εντάσεις. Προσπάθησε να δεις από πού ξεκινούν τα προβλήματα και να βρεις ουσιαστικές λύσεις.

Η συμβουλή μου: Οι υποχρεώσεις σε οριοθετούν όμως ταυτόχρονα σου δίνουν το δικαίωμα να διεκδικήσεις αυτά που σου ανήκουν.


ΤΟΞΟΤΗΣ

Η πρώτη εβδομάδα του Μαρτίου για σένα Τοξότη μου, μπορεί να γίνει η αρχή για ανάπτυξη του κοινωνικού σου κύκλου και υλοποίηση των φιλοδοξιών σου. Οι ικανότητες σου στον λόγο και ο επικοινωνιακός σου χαρακτήρας μπορούν να σε βοηθήσουν να κερδίσεις τους γύρω σου και να αναδειχτούν τα ταλέντα σου. Στον χώρο εργασίας οι ιδέες, οι απόψεις αλλά και ο τρόπος αντίδρασης σε καταστάσεις σε κάνουν να ξεχωρίζεις. Η αποτελεσματικότητα και η αποδοτικότητά σου σε βοηθούν να κερδίσεις έδαφος και την εμπιστοσύνη των γύρω σου. Επιστράτεψε την λογική σου και βάλε μεγάλους αλλά ρεαλιστικούς στόχους και σίγουρα θα τα καταφέρεις. Τα οικονομικά σου παίρνουν ανάσα και φέρνουν την οικονομική ανάκαμψη που αναζητάς καιρό τώρα. Άφησε την ανασφάλεια στην άκρη και κοίτα να κάνεις καλό προγραμματισμό αν θες να σταθεροποιηθούν τα δεδομένα. Απέφυγε άσκοπα έξοδα και φρόντισε πρώτα τις υποχρεώσεις σου.

Συναισθήματα  – έρωτας: Η προσωπική σου ζωή είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα και έρχεσαι κοντά στα αγαπημένα σου πρόσωπα. Η επικοινωνία και η ανταλλαγή απόψεων θα σε γεμίσει γνώση αλλά θα φέρει και μικρές εντάσεις που γρήγορα θα ξεπεραστούν. Η συμβουλή μου:

Η συμβουλή μου: Η επιπολαιότητα και η υπερβολή μπορεί να σε οδηγήσουν στην λήψη λάθος αποφάσεων.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το αίσθημα ελευθερίας και την ανάγκη για νέα αρχή που έχεις Αιγόκερέ μου, θα πρέπει να το διαχειριστείς με καθαρή σκέψη και λογική αν θες να αποφύγεις τις λάθος εκτιμήσεις που θα σε οδηγήσουν σε λάθος αποφάσεις. Στον επαγγελματικό τομέα προσπαθείς να πατήσεις γερά στα πόδια σου, να βρεις τις ισορροπίες σου για να αναδείξεις τις ικανότητές σου. Η δύναμη και το θάρρος σου είναι εδώ για να σε στηρίξουν στην προσπάθειά σου αυτή. Η σκληρή δουλειά και η αποτελεσματικότητά σου φέρνουν τα επιθυμητά αποτελέσματα και σε οδηγούν στην επιτυχία των στόχων σου. Ο οικονομικός τομέας σε απασχολεί ιδιαίτερα αυτή την περίοδο. Θα πρέπει να είσαι μετρημένος και συγκρατημένος στην διαχείριση των χρημάτων σου και να μείνεις μακριά από πειρασμούς για άσκοπες δαπάνες. Σχεδίασε το πλάνο των υποχρεώσεων σου και τήρησε κάθε βήμα.

Συναισθήματα  – έρωτας: Η προσωπική σου ζωή σου ετοιμάζει εκπλήξεις, πάθη και διάθεση για φλερτ. Αισθάνεσαι ανανεωμένος και έτοιμος για νέες περιπέτειες. Θέλεις να αναθερμάνεις τις σχέσεις σου με αγαπημένα πρόσωπα και αυτό θα σε κάνει πιο δημιουργικό και καινοτόμο.

Η συμβουλή μου: Στη ζωή πρέπει να διεκδικείς. Ανθρώπους, χρόνο, στιγμές. Εκτίμησε σωστά την αξία της κάθε προσπάθειας.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η περίοδος αυτή Υδροχόε μου, ευνοεί την αποφασιστικότητα, την δράση και την αισιοδοξία ενώ παράλληλα βοηθά την εξέλιξή σου. Με ωριμότητα και πρακτικότητα θα πρέπει να αρπάξεις κάθε νέα ευκαιρία που θα εμφανιστεί μπροστά σου με σκοπό την επίτευξη των στόχων σου. Στα επαγγελματικά θα πρέπει να βρεις τις ισορροπίες σου στην συνεργασία με τους γύρω σου και να αντιληφθείς πως η ομαδική δουλειά φέρνει φρέσκιες ιδέες και δημιουργικότητα. Να είσαι συγκεντρωμένος στους στόχους σου και να μην παρασυρθείς από ανθρώπους που ο τελικός προορισμός σας διαφέρει. Λάθος εκτιμήσεις σε ανθρώπους και καταστάσεις μπορεί να αποδειχτούν καταστροφικές. Απέφυγε εντάσεις και παρεξηγήσεις χωρίς ουσία. Τα οικονομικά σου δείχνουν σημάδια βελτίωσης και αυτό σε ικανοποιεί. Με το άγχος και την ανασφάλεια του τελευταίου καιρού, το να καταφέρεις να ανταπεξέλθεις στις υποχρεώσεις σου με κάποια ευκολία, είναι ένας στόχος που επιτυγχάνεται.

Συναισθήματα  – έρωτας: Στην προσωπική σου ζωή ζεις ένα εσωτερικό δίλημμα. Από την μία νιώθεις έτοιμος να δοθείς ολοκληρωτικά στον έρωτα και τις επιθυμίες σου και από την άλλη νιώθεις την ανάγκη να αφοσιωθείς στον εαυτό σου και να τον φροντίσεις. Ισορροπία είναι η λέξη κλειδί.

Η συμβουλή μου: Η διαχείριση του χρόνου αλλά και των προτεραιοτήτων είναι προσωπική υπόθεση. Δεν απαιτείται αλλά ούτε και εκβιάζεται.


ΙΧΘΥΣ

Για την ολοκληρωτική αλλαγή Ιχθύ μου, θα πρέπει να προετοιμαστείς κατάλληλα στην προσαρμογή. Ακόμη και αν η νέα καθημερινότητα είναι ξεκάθαρα δική σου επιλογή, σίγουρα θα υπάρξουν δεδομένα που θα σε βγάλουν έξω από τα νερά σου και θα σε αναγκάσουν να δεχτείς τα πράγματα όπως έχουν. Στον επαγγελματικό τομέα δέχεσαι ποικίλες επιρροές προσπαθώντας να βρεις ισορροπίες και την σωστή οργάνωση. Φρόντισε να προστατέψεις τον εαυτό σου από επιπόλαιες και βιαστικές κινήσεις και λάβε την κατάλληλη πληροφόρηση πριν δεχτείς ή αποφασίσεις. Εκμεταλλεύσου τις ιδέες και το ταλέντο που έχεις να πείθεις τους γύρω σου, για καλό κοινό και αναγνώριση. Τα οικονομικά σου δείχνουν μελλοντική ανάκαμψη όμως θα πρέπει να είσαι προσεκτικός και να μην λάβεις τίποτα ως δεδομένο. Διαχειρίσου με σύνεση τις οικονομικές υποχρεώσεις και μην επενδύεις σε ανώφελα και άσκοπα έξοδα.

Συναισθήματα  – έρωτας: Η προσωπική σου ζωή είναι σταθερή, χωρίς πάνω κάτω και γι’ αυτό δεν αποτελεί προτεραιότητα για σένα. Θα πρέπει να ασχοληθείς παραπάνω με τους αγαπημένους σου αν δεν θέλεις να δημιουργηθεί αναστάτωση.

Η συμβουλή μου: Η λογική και η σωστή κρίση μπορούν να σε προστατεύσουν από απογοητεύσεις και συναισθηματικές πτώσεις.


Φωτογραφία Pixabay

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Διαβάστε όλα τα Τελευταία Νέα (Ελλάδα, Διεθνή) στο Cityportal.gr

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και  παγκοσμίως

Τελευταία νέα

Ο ΚΑΙΡΟΣ

Thessaloniki
clear sky
16 ° C
17.2 °
14.4 °
55 %
3.6kmh
0 %
Κυ
16 °
Δε
17 °
Τρ
17 °
Τε
18 °
Πε
17 °