25.5 C
Thessaloniki
26.8 C
Athens

Ζώδια – Εβδομαδιαίες Προβλέψεις (15-21/2)

Διανύουμε την 6η εβδομάδα του έτους 2021 – Arcana Προβλέψεις και συμβουλές για όλα τα ζώδια για την εβδομάδα 15 έως 21 Φεβρουαρίου

Ζώδια – Εβδομαδιαίες Προβλέψεις & συμβουλές

Κάθε άνθρωπος, ανά πάσα στιγμή μπορεί να αλλάξει γνώμη και να διαλέξει ένα καινούριο μέλλον, ελάχιστοι όμως είναι αυτοί που το τολμούν Arcana

ΚΡΙΟΣ

Καλά ξεμπερδέματα θα ευχηθώ για αυτή την εβδομάδα Κριέ μου και θα σου στείλω θετική ενέργεια, κουράγιο και υπομονή. Ετοιμάζεσαι να περπατήσεις σε μονοπάτια που το επίπεδο δυσκολίας ακόμη δεν έχεις καταλάβει. Νέα ξεκινήματα και επαγγελματικά σχέδια υπάρχουν στο μυαλό σου όμως ακόμη και αν θεωρείς πως όλα τα έχεις προβλέψει πάλι να περιμένεις καθυστερήσεις. Τα εμπόδια που θα εμφανιστούν από την άλλη, θα πρέπει να βάλεις μπρος την μαεστρία σου και κυρίως την γοητεία σου για να τα ξεπεράσεις. Ψυχραιμία και μεθοδικές κινήσεις και η επιτυχία είναι όλη δική σου. Τις μέρες αυτές ενδέχεται να αντιμετωπίσεις ανατροπές και να χρειαστεί να αναζητήσεις νέες πηγές εσόδων. Με τον κατάλληλο προγραμματισμό μπορείς να αποκτήσεις τις διασυνδέσεις που είναι απαραίτητες για την επόμενη μέρα

Συναισθήματα  – έρωτας: Στην προσωπική σου ζωή θα νιώσεις την ανάγκη για ξεκούραση και απομόνωση. Καλό είναι να περνάς λίγο χρόνο με τον εαυτό σου σκεπτόμενος. Έτσι θα αποφύγεις και τυχόν εντάσεις με τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Μην εξαφανιστείς όμως και φρόντισε να εξασφαλίσεις ποιοτικό χρόνο με αυτούς που αγαπάς.

Η συμβουλή μου:  Έτσι για να δεις την απήχηση, φρόντισε να δημιουργήσεις ατμόσφαιρα και αντί για οτιδήποτε άλλο οι πράξεις σου να δείξουν όλα όσα αισθάνεσαι.


ΤΑΥΡΟΣ

Οι επόμενες μέρες Ταύρε μου, είναι ιδανικές για να βάλεις σε εφαρμογή κάθε σχέδιο και σκέψη που καταστρώνεται στο μυαλό σου τον τελευταίο καιρό. Όσο πιο μελετημένο τόσες περισσότερες οι πιθανότητες που θα έχεις για επιτυχία. Από την άλλη πλευρά όμωως υπάρχουν τα απωθημένα του παρελθόντος που σου χτυπούν την πόρτα και δημιουργούν αναστάτωση. Στον χώρο που δραστηριοποιείσαι καταφέρνεις να ξεπεράσεις ότι σε κρατούσε πίσω και ξαφνικές ευκαιρίες κάνουν την εμφάνισή τους. Εκμεταλλεύσου στο έπακρο κάθε μια από αυτές και η εξέλιξή σου θα έχει ένα πολύ σημαντικό σύν. Θα πρέπει όμως να είσαι προσεκτικός και να χειριστείς τις καταστάσεις χωρίς εκνευρισμό που μπορεί να σου μετριάσει αν όχι να σου καταστρέψει το καλό αποτέλεσμα. Πάντως εσύ συνέχισε την σταθερή σου πορεία και να προσπαθείς να καλύψεις τις υποχρεώσεις σου.

Συναισθήματα  – έρωτας: Μικρές εκπλήξεις έρχονται να ταυτιστούν με τα θέλω σου. Στην προσωπική σου ζωή το ενδιαφέρον σου στρέφεται στα αγαπημένα σου πρόσωπα μαζί με την φροντίδα σου. Καλά θα κάνεις να αποφύγεις συζητήσεις που θα σε φέρουν σε δύσκολη θέση και ταυτόχρονα θα δημιουργήσουν παρεξηγήσεις. Απόλαυσε τις στιγμές με τους δικούς σου ανθρώπους.

Η συμβουλή μου: Δεν χρειάζεται να εκφράζεις τα συναισθήματά σου με θυμό. Όταν οι λέξεις παρερμηνεύονται, τα πάντα περιπλέκονται.


ΔΙΔΥΜΟΣ

Μία εβδομάδα που η τύχη θα είναι με το μέρος σου Δίδυμέ μου έρχεται να σε παρασύρει
και να σου χαρίσει όσα ονειρεύεσαι και αξίζεις. Το πλάνο της επιτυχίας σου φαίνεται να
ολοκληρώνεται και αυτό σου δίνει δύναμη για νέους στόχους. Ήρθε η στιγμή τα
επαγγελματικά σου σχέδια να πάρουν μορφή και να μπουν σε εφαρμογή. Και αν κάνουν
την εμφάνισή τους μικροεμπόδια μην χάνεις το κουράγιο σου, θα ξεπεραστούν σχεδόν από
μόνα τους. Εκμεταλλεύσου κάθε ευκαιρία που θα βρεις για την επαγγελματική σου εξέλιξη.
Ευνοϊκά τα πράγματα και στα οικονομικά σου με κάλυψη των αναγκών και υποχρεώσεών
σου. Προγραμμάτισε όμως σωστά τα μελλοντικά σου σχέδια γιατί θα έρθουν και ζόρικες
μέρες.

Συναισθήματα  – έρωτας: Στην προσωπική σου ζωή θα πρέπει να οπλιστείς με υπομονή και να φροντίσεις να χειριστείς τις εντάσεις που θα δημιουργηθούν με ψυχραιμία. Προσπάθησε να μην επηρεάζεσαι από τρίτους που θα επιχειρήσουν να εισβάλουν στις σχέσεις που έχεις με τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Έχεις δική σου άποψη και θα πρέπει να την στηρίξεις.

Η συμβουλή μου: Η επικοινωνία είναι από τα πιο σημαντικά συστατικά μιας σχέσης. Ο ειλικρινής διάλογος η επιτυχία της.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Συναισθηματικά φορτισμένος είσαι αυτή την περίοδο Καρκίνε μου και μπαίνεις σε μία
ευαίσθητη φάση έχοντας την ανάγκη να επικοινωνήσεις με τις σκέψεις σου. Θέλεις να
επαναπροσδιορίσεις τους στόχους σου και τα θέλω σου σε όλους τους τομείς της ζωής σου.
Στον χώρο σου κάποιες ανατροπές στα σχέδιά σου μπορεί να σε βοηθήσουν να
δεις με άλλη ματιά τα πράγματα, να δημιουργήσεις νέες ευκαιρίες και να ανοίξει ο δρόμος
για την κατάκτηση των στόχων σου. Θα πρέπει όμως να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου
καθώς κάποια ζητήματα θα σου προκαλέσουν αναστάτωση, για να καταφέρεις να
ανταποκριθείς στις εργασιακές απαιτήσεις. Οικονομικά ζητήματα θα εμφανιστούν και
παρόλα αυτά θα έχεις την δυνατότητα να τακτοποιήσεις υποχρεώσεις και εκκρεμότητες.

Συναισθήματα  – έρωτας: Στον συναισθηματικό τομέα της ζωής σου πρέπει να εστιάσεις το ενδιαφέρον σου στα αγαπημένα σου πρόσωπα. Προσπάθησε να αναπτύξεις ευχάριστες δραστηριότητες μαζί τους. Ο χρόνος που θα αφιερώσεις και η ποιότητά του θα είναι πολύ σημαντικός για την εξέλιξη των σχέσεων σου γι αυτό θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός.

Η συμβουλή μου: Η συναισθηματική φόρτιση μπορεί να σε οδηγήσει σε δύσβατα μονοπάτια. Διάλεξε προσεκτικά τους συνοδοιπόρους σου.


ΛΕΩΝ

Με απίστευτη ενέργεια αλλά και μια θετική αύρα ξεκινά η εβδομάδα αυτή για σένα Λέων μου και τα βλέμματα όλων θα είναι στραμμένα πάνω σου. Βάζεις τα δυνατά σου να προλάβεις να
φέρεις εις πέρας όσα περισσότερα μπορείς και να αποδείξεις για ακόμη μία φορά τις
ικανότητές σου. Στον επαγγελματικό τομέα οι συνεργασίες σου ενεργοποιούνται δυναμικά
και κάθε νέα ευκαιρία είναι μια πρόκληση για σένα. Κάποιες παρανοήσεις θα διαταράξουν
την ατμόσφαιρα και θα σε αναγκάσουν να αναθεωρήσεις κάποια που θεωρούσες ως δεδομένα. Φρόντισε να τερματίσεις σχέσεις που σε καταπιέζουν. Τα οικονομικά σου παραμένουν σταθερά όμως νομίζω πως το καταλαβαίνεις πολύ καλά πως δεν πρέπει να σταματάς ποτέ, να ψάχνεις τρόπους να αυξήσεις τα έσοδά σου. Μην παρασύρεσαι και κράτα μικρότερο καλάθι σε αυτά που υπολογίζεις.

Συναισθήματα  – έρωτας: Στην προσωπική σου ζωή, για την ώρα υπάρχει ασφάλεια και σιγουριά. Το παρελθόν όμως ενδέχεται να σε θυμηθεί γι αυτό φρόντισε να υπολογίσεις σωστά τί είναι αυτό που επιθυμείς. Αν κάτι φαντάζει σαν μια καλή ευκαιρία της στιγμής δεν σημαίνει πως το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο ικανοποιητικό.

Η συμβουλή μου: Μοιράσου σκέψεις και όνειρα με ανθρώπους που θα σε στηρίξουν για να πραγματοποιηθούν και θα σου δώσουν ώθηση να πας ένα βήμα μπροστά.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Εκπλήξεις και αλλαγές έρχονται Παρθένε μου και εσύ μοιάζεις έτοιμος να δεχτείς κάθε νέα
πρόκληση και πρόσκληση για την εξέλιξη σου. Θα πρέπει να αδράξεις την ευκαιρία να
διορθώσεις καταστάσεις του παρελθόντος που σε κυνηγούν. Στον επαγγελματικό σου χώρο
η κούραση και ο εκνευρισμός της καθημερινής ρουτίνας δεν σου επιτρέπουν να δεις τις
ευκαιρίες που εμφανίζονται. Θα πρέπει να παραμείνεις ήρεμος και με καθαρό βλέμμα. Οι
καθυστερήσεις στα παρασκήνια φέρνουν εμπόδια στο προσκήνιο και εσύ θα πρέπει να
σταθείς στο ύψος των περιστάσεων και να κρατήσεις γερά αν θέλεις να αποδώσουν οι
θυσίες και οι κόποι σου. Τα οικονομικά θέματα που δημιουργούνται θα σε βάλουν σε
σκέψεις όμως θα χρειαστεί λίγο ακόμη υπομονή από ην πλευρά σου. Το ότι καταφέρνεις να
είσαι εντάξει με τις υποχρεώσεις σου δεν είναι και λίγο.

Συναισθήματα  – έρωτας: Στην προσωπική σου ζωή, η ανάγκη σου για χαλάρωση και ξεκούραση θα πρέπει να σε βάλει σε σκέψεις πως να εξασφαλίσεις χρόνο με τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Όσο πιεστική και να είναι μία περίοδος, οι άνθρωποί σου μπορούν πάντα να σε βοηθήσουν να ξεχαστείς ή ακόμη και να ξεπεράσεις προβλήματα που σε απασχολούν.

Η συμβουλή μου: Η εμπιστοσύνη είναι σημαντική και πρέπει να δίνεται σε λίγους αλλά ολοκληρωτικά.


ΖΥΓΟΣ

Νέα ξεκινήματα με ανατροπές που θα αντιμετωπίσεις με επιτυχία στο άμεσο μέλλον Ζυγέ
μου και η πρόοδος σου είναι εμφανής. Με προσοχή στις λεπτομέρειες θα καταφέρεις
πολλά και θα αποδείξεις την αξία σου πείθοντας ακόμη και τους πιο άπιστους. Στον χώρο
που κινείσαι είσαι εξαιρετικά δημιουργικός, βάζοντας στόχους και σχεδιάζοντας το πλάνο
των μελλοντικών κινήσεων σου χτίζεις γερά θεμέλια. Πρέπει να παραμείνουν εντελώς αδιάφορες για σένα οι εντάσεις που δημιουργούνται αν και χρειάζεται προσοχή ο τρόπος επικοινωνίας σου με συναδέλφους και ανωτέρους. Τα οικονομικά σου ευνοούνται αρκετά και το γεγονός ότι καταφέρνεις να είσαι σωστός απέναντι στις υποχρεώσεις σου, σου τονώνει το ηθικό και σε γεμίζει ικανοποίηση.

Συναισθήματα  – έρωτας: Στην προσωπική σου ζωή θα δημιουργηθούν οι κατάλληλες συνθήκες για να αναθερμάνεις σχέσεις, να θέσεις σταθερές βάσεις εκ νέου και να ξεκαθαρίσεις τον τρόπο που θέλεις να κινηθείς μελλοντικά. Προσπάθησε να εξασφαλίσεις χρόνο για δραστηριότητες που σε χαλαρώνουν και σε γεμίζουν για να καταφέρεις να αποφορτιστείς από αρνητικές σκέψεις.

Η συμβουλή μου: Τα μεγάλα πάθη σε παρασύρουν και σε οδηγούν σε άγνωστα μονοπάτια Το ποιος θα σε καθοδηγεί είναι δική σου επιλογή, όπως και το αν θα κρατήσεις τα μάτια σου ανοιχτά.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Κούραση και αρκετή ένταση έρχονται αυτές τις μέρες Σκορπιέ και καλείσαι να
αντιμετωπίσεις πολλές και δύσκολες εκκρεμότητες σε διάφορους τομείς της ζωής σου. Αυτό
που οφείλεις κυρίως στον εαυτό σου είναι να επιδιώξεις την αλλαγή σκηνικού. Θα πρέπει να επεξεργαστείς τα πάντα για να το επιτύχεις. Στον επαγγελματικό τομέα πολλές ευθύνες και ακόμη περισσότερες υποχρεώσεις σε περιμένουν γι αυτό φρόντισε να είσαι οργανωμένος και πολύ συγκεντρωμένος. Αλλαγές και ανακατατάξεις στις επαγγελματικές σχέσεις μπορεί να σε βγάλουν εκτός προγράμματος και αυτό ίσως σε αποσυντονίσει λιγάκι. Τα οικονομικά σου έρχονται να σε ηρεμήσουν απο την ένταση που νιώθεις και χρήματα που περίμενες καιρό τώρα φαίνεται να βρίσκονται στην κατοχή σου. Με κατάλληλους χειρισμούς καλύπτεις υποχρεώσεις και μπορείς να ελπίζεις στην μελλοντική κατάκτηση των επιθυμιών σου.

Συναισθήματα  – έρωτας: Στον συναισθηματικό τομέα το ενδιαφέρον σου στρέφεται σε οικογενειακές υποθέσεις. Έχεις την ανάγκη να αφιερώσεις χρόνο στους αγαπημένους σου και να νιώσεις την θαλπωρή της οικογενειακής εστίας. Είναι η κατάλληλη στιγμή να λύσεις θέματα που σε απασχολούν.

Η συμβουλή μου: Χρειάζεται προσοχή στον τρόπο της συναισθηματικής σου έκφρασης και της επικοινωνίας.


ΤΟΞΟΤΗΣ

Μια εβδομάδα με αρκετά καλές προδιαγραφές Τοξότη μου και σε βρίσκει. Το θέμα είναι πως εσύ ετοιμάστηκες για να ανταποκριθείς. Κατανοείς πως αρχικά θα πρέπει να είσαι ανοιχτός για να  ανταλλάξεις ιδέες και απόψεις για θέματα που σε αφορούν. Έχεις ανάγκη για ανανέωση και να ξεφύγεις από τα συνηθισμένα για να νιώσεις αναζωογονημένος. Στον χώρο που κινείσαι οι επιθυμίες σου για να αποδώσουν καρπούς θα πρέπει να τις συνδυάσεις με σκληρή δουλειά. Συμφωνίες και συνεργασίες που θα γίνουν έως και την Κυριακή 21/2 ευνοούνται ιδιαίτερα. Θα πρέπει όμως να μην αναπαυθείς και να συνεχίσεις να είσαι συγκεντρωμένος για να μην δημιουργηθούν προβλήματα και φανείς ανεύθυνος ενώ δεν είσαι. Τα οικονομικά σου εξελίσσονται, κανονικά θα πρέπει να νιώθεις ικανοποίηση με όσα έχεις καταφέρει. Κάποια απρόοπτα έξοδα θα εμφανιστούν όμως μην ανησυχείς καθόλου. Θα επιστρέψουν και πάλι σε σένα διπλά και τα καλύτερα έρχονται.

Συναισθήματα  – έρωτας: Στην προσωπική σου ζωή υπάρχουν κάποιες εντάσεις και σκέψεις που σε βασανίζουν.  Αν είσαι δεσμευμένος τις σκηνές ζηλοτυπίας θα πρέπει να τις αποφύγεις, αν πάλι είσαι ελεύθερο πουλί θα πρέπει να είναι απόλυτα σίγουρος για τα όσα πιστεύεις πριν ανοίξεις το στόμα σου. Αν διατηρήσεις την ηρεμία σου, θα καταφέρεις να ξεπεράσεις γρήγορα κάποιες μαύρες σκέψεις και θα χαρείς

Η συμβουλή μου: Θα πρέπει να αντιληφθείς πλήρως τα δεδομένα πριν φτάσεις στην λήψη κάποιας απόφασης. Οφείλεις να είσαι επιφυλακτικός μπροστά στις νέες καταστάσεις.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αυτή την περίοδο Αιγόκερέ μου θα πρέπει να θέσεις και πάλι τα όρια. Δεν πρέπει να εξαντλήσεις όλες τις αντοχές σου. Τα ως τι μπορούν να απαιτούν από σένα θα πρέπει να γίνει γνωστό σε όλους όσους εμπλέκονται στην καθημερινότητά σου. Μην επιτρέπεις αρνητικές σκέψεις να επηρεάσουν την διάθεσή σου αλλά και την συμπεριφορά σου προς τους γύρω σου. Στον επαγγελματικό τομέα οφείλεις επίσης να βάλεις σε μία τάξη τις
υποχρεώσεις σου ώστε να γνωρίζεις τί χρειάζεσαι και ποιες θα είναι οι επόμενες κινήσεις
σου. Κατά τα άλλα παλιές εκκρεμότητες μπαίνουν και αυτές στο δρόμο τους ώστε να μην αποτελέσουν εμπόδια στις νέες συμφωνίες. Γενικά το συμμάζεμα  είναι αυτό που αρχικά θα φέρει  χαρά και ικανοποίηση. Ο οικονομικός τομέας γίνεται το επίκεντρο και σε απασχολεί αρκετά. Ψάξε τρόπους για να βελτιωθούν τα έσοδά σου όμως θα πρέπει να είσαι προσεκτικός στις κινήσεις και στις αποφάσεις που θα πάρεις.

Συναισθήματα  – έρωτας: Στην προσωπική σου ζωή θα πρέπει να μην πιέζεις καταστάσεις και να δώσεις τον χρόνο που χρειάζονται τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Μην αποφεύγεις καταστάσεις αλλά μην τις καταπιέζεις κιόλας. Δείξε την αφοσίωσή σου με κάθε ευκαιρία και δώσε στους γύρω σου όσα έχεις ανάγκη να λάβεις.

Η συμβουλή μου:  Οι ανασφάλειες είναι μία από τις αδυναμίες σου. Οι δικές σου σε καταστρέφουν και των άλλων σε τρομάζουν.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Κάποτε έρχεται η στιγμή που πρέπει να διεκδικήσεις όσα σου αναλογούν. Αυτή η στιγμή
είναι τώρα για σένα Υδροχόε μου. Έχεις τον πρώτο και τελευταίο λόγο για τις αποφάσεις
σου και για ό,τι σε αφορά. Στον τομέα που δραστηριοποιείσαι κάποιες καθυστερήσεις και
ανατροπές φέρνουν προβλήματα και παρεξηγήσεις. Θα πρέπει να διατηρήσεις καλές
σχέσεις με τους συναδέλφους και να αποφύγεις συγκρούσεις που μόνο αρνητικά
αποτελέσματα θα έχουν. Μην τραβάς το σχοινί και μην προσπαθείς να επιβληθείς. Τα
δεδομένα που υπάρχουν δεν σε ικανοποιούν αρκετά και δεν σε βοηθούν να ανταπεξέλθεις στις υποχρεώσεις σου. Όμως υπάρχει βοήθεια και έρχεται απο εκεί που θα τη ζητήσεις και αυτό σε χαροποιεί ιδιαίτερα και σου δίνει την δύναμη και την σιγουριά για την συνέχεια.

Συναισθήματα  – έρωτας: Στην προσωπική σου ζωή σε απασχολούν τα θέματα καρδιάς και αρχίζεις να κατανοείς τί είναι σημαντικό και τί πραγματικά είναι αυτό που θέλεις. Έχεις την ανάγκη να απομονωθείς και να τα βρεις με τον εαυτό σου κάτι που θα σε βοηθήσει να
επαναπροσδιορίσεις και να αποφασίσεις τις μελλοντικές κινήσεις σου.

Η συμβουλή μου: Ο χρόνος που θα διαθέσεις στον εαυτό σου μπορεί να είναι εποικοδομητικός αλλά φρόντισε να μην το παρατραβήξεις.


ΙΧΘΥΣ

Αισθάνεσαι Ιχθύ μου, την ανάγκη για αλλαγές σε όσους τομείς της ζωής σου είναι στάσιμοι
εδώ και καιρό. Έχεις έναν μοναδικό δικό σου τρόπο να αντιλαμβάνεσαι καταστάσεις που
πολλές φορές σε φέρνει αντιμέτωπο με τις διαφορετικές απόψεις των γύρω σου. Στον χώρο
εργασίας θα πρέπει να αναλάβεις την ευθύνη των αποφάσεών σου και να μην περιμένεις οι
εξελίξεις να έρθουν μόνες τους. Υπάρχει ο αστάθμητος παράγοντας, υπάρχει όμως και η δική σου διάθεση. Θα πρέπει να δουλέψεις, σκληρά  αν θέλεις να πετύχεις τους στόχους και τις φιλοδοξίες σου. Έτσι θα ελαχιστοποιήσεις τις πιθανότητες αποτυχίας.  Προσπάθησε να βάλεις προτεραιότητες και να μην αφήνεις εκκρεμότητες που θα σε στοιχειώνουν. Στις εσωτερικές σχέσεις αναμένονται πιέσεις και ανασφάλεια γιατί έχεις αρκετά ανοιχτά μέτωπα. Καλό θα ήταν να σχεδιάσεις προσεκτικά τις κινήσεις σου και να βάλεις προτεραιότητες στις υποχρεώσεις σου.

Συναισθήματα  – έρωτας: Στην προσωπική σου ζωή σου δημιουργείται η ανάγκη να φορτίσεις τις μπαταρίες σου. Αναζητάς την ηρεμία και την ξεκούραση γι αυτό καλά θα κάνεις να μείνεις μακριά από εντάσεις και να διαθέσεις χρόνο για αυτούς που αγαπάς. Φρόντισε τους κοντινούς σου ανθρώπους και δώσε προσοχή στις ανάγκες τους.

Η συμβουλή μου: Κάνε λίγο υπομονή και μην πιέζεις ανθρώπους και καταστάσεις. Η έκρηξη μπορεί να είναι μεγάλη και εσύ πολύ μικρός για να την διαχειριστείς.


Φωτογραφία Pixabay

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Διαβάστε όλα τα Τελευταία Νέα (Ελλάδα, Διεθνή) στο Cityportal.gr

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και  παγκοσμίως


 

Τελευταία νέα

Ο ΚΑΙΡΟΣ

Thessaloniki
few clouds
25.4 ° C
27.5 °
22.4 °
33 %
0.9kmh
20 %
Πε
25 °
Πα
25 °
Σα
22 °
Κυ
25 °
Δε
27 °