15 C
Thessaloniki
16.5 C
Athens

Ζώδια – Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 8-14/2

Διανύουμε την 6η εβδομάδα του έτους 2021 – Arcana Προβλέψεις και συμβουλές για όλα τα ζώδια για την εβδομάδα 8 έως 14 Φεβρουαρίου

Ζώδια – Εβδομαδιαίες Προβλέψεις & συμβουλές

Δεν ξέρουμε από που ερχόμαστε, δεν ξέρουμε που θα πάμε όταν πεθάνουμε, αλλά είμαστε τόσο εγωιστές ώστε να υποστηρίζουμε πως ξέρουμε τι κάνουμε και τι θέλουμε στο ενδιάμεσο διάστημα που ονομάζουμε ζωή . – Arcana

ΚΡΙΟΣ

Θετική η εβδομάδα για το ζώδιό σου Κριέ μου.  Στην πορεία της θα λάβεις μιας μορφής ανταμοιβή για τους κόπους και τις προσπάθειες σου. Ξεχειλίζεις από ενέργεια και θέλεις να δεσμευτείς σε σχέδια. Και καλά θα κάνεις! Σημαντικές κατακτήσεις αναμένονται στην καριέρα σου, αρκεί να είσαι έτοιμος να δουλέψεις για να τις πετύχεις. Προτεραιότητά σου είναι η δουλειά, οφείλεις στον εαυτό σου να βάλεις στόχους, δείξε πως είσαι φιλόδοξος και μη διστάζεις να δεις μακριά. Οι συνεργασίες σου ωστόσο, θα συνεχίσουν να βαδίζουν σε τεντωμένο σχοινί, όμως τίποτα δεν φαίνεται αδύνατο. Τα οικονομικά σου βελτιώνονται, αλλά θα πρέπει να προσέξεις κάποια απρόβλεπτα έξοδα. Πολύ σημαντικό να προσέξεις περισσότερο τις οικονομικές σου δοσοληψίες και να είσαι προετοιμασμένος για κάποιες καθυστερήσεις στην εξέλιξη οικονομικών υποθέσεων.

Συναισθήματα  – έρωτας: Η αισθηματική σου ζωή ανανεώνεται, έχεις ευκαιρίες, άλλωστε ακόμη και στις συνθήκες που ζεις θέλεις οι δραστηριότητες σου να μην έχουν σταματημό. Αναζητώντας την αρμονία και την ισορροπία  θα δυσκολέψεις λιγάκι κάποιες καταστάσεις, γιατί θα αναγκαστείς να αναλύσεις γεγονότα και να πάρεις αποφάσεις.

Η συμβουλή μου: Θα πρέπει να είσαι ξεκάθαρος σε συνεννοήσεις και εξηγήσεις για να μην μπλεχτείς σε παρεξηγήσεις. Μην αφήσεις αδιάβαστες τις λεπτομέρειες


ΤΑΥΡΟΣ

Νέα ανοίγματα που δίνουν σημαντικές προοπτικές για τη ζωή σου έρχονται Ταύρε μου και σε βοηθούν να πας ένα βήμα μπροστά. Διαθέτεις έμπνευση, φαντασία, δημιουργικότητα και φυσικά δε σου λείπουν οι ιδέες σε κάθε επίπεδο. Είναι μια εβδομάδα που ότι και να κάνεις το προχωράς καλά, βελτιώνεσαι και προοδεύεις. Μην αρνηθείς την υποστήριξη στα επαγγελματικά σου σχέδια, από αυτούς που πιστεύουν πραγματικά σε εσένα. Οι δραστηριότητές σου φέρνουν καρπούς και φαίνεται πως αυτή τη φορά τίποτα δεν μπορεί να σε σταματήσει. Παίρνοντας πρωτοβουλίες και κάνοντας τις σωστές επαφές, θα πετύχεις να κάνεις ένα βήμα μπροστά. Τα οικονομικά σου παραμένουν σταθερά και το ότι μπορείς να ανταπεξέλθεις τίμια στις υποχρεώσεις σου, φαίνεται να είναι αρκετό για την συγκεκριμένη περίοδο.

Συναισθήματα  – έρωτας: Τα αισθηματικά σου δεν θα είναι η βασική σου προτεραιότητα, όμως μην ξαφνιαστείς αν βρεθείς μπροστά σε όμορφες στιγμές, εκπλήξεις και ευχάριστους αιφνιδιασμούς. Η διάθεσή σου να είναι θετική, έτσι η απόφασή σου να φροντίσεις τον εαυτό σου μετά από καιρό, θα σε κάνει να αισθανθείς ακόμη καλύτερα.

Η συμβουλή μου: Όταν ο άνεμος είναι ευνοϊκός, πρέπει να αρπάζεις την ευκαιρία και να πετάξεις ψηλά.


ΔΙΔΥΜΟΣ

Διανύεις μία εβδομάδα όπου όλα είναι δυνατά Δίδυμέ μου, με ενδιαφέρουσες καταστάσεις και ποικιλία επιλογών. Μια εβδομάδα έντονη, εκρηκτική και ανατρεπτική μπορώ να πω σε όλους τους τομείς της ζωής σου. Στον χώρο εργασίας σου και ενώ υπάρχουν αρκετές καθυστερήσεις στην εξέλιξη των επαγγελματικών σου σχεδίων, δεν λείπουν οι προκλήσεις που σε παρακινούν και σου δίνουν νέα προοπτική για την πορεία. Θέλεις να ενισχύσεις τα αποκτήματά σου και επιθυμείς να εδραιώσεις τη θέση σου στη δουλειά. Για να καταφέρεις κάτι τέτοιο θα πρέπει οι ιδέες σου πρέπει να στηρίζονται σε γερές βάσεις. Στα οικονομικά δεν θα ήταν άσχημα να μπεις στην διαδικασία αναζήτησης νέας πηγής εσόδων καθώς επιθυμείς να καλύψεις εκτός από υποχρεώσεις και κάποια περιττά θέλω.

Συναισθήματα  – έρωτας: Στην προσωπική σου ζωή, αρκετές στιγμές η διάθεση και τα συναισθήματά σου θα είναι μεταβαλλόμενα και πιο παρορμητικά. Θα υπάρξει πίεση και κόπωση, σωματική αλλά και ψυχολογική. Τα λόγια σε έχουν κουράσει και αναζητάς πλέον χειροπιαστές αποδείξεις.

Η συμβουλή μου: Θα πρέπει να σιγουρέψεις ό,τι έχεις στο τώρα πριν ξεκινήσεις για την περιπέτεια του αύριο.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Απαιτητική σε μεγάλο βαθμό η εβδομάδα αυτή Καρκίνε μου, με πολλά μαθήματα που θα σε γεμίσουν εμπειρίες για το μέλλον. Μην τεντώνεις το σχοινί παραπάνω από όσο μπορεί να αντέξει όμως γιατί θα χαλάσεις ότι ίδρωσες να δημιουργήσεις. Επαγγελματικά, μια τάση ανεξαρτησίας σε σπρώχνει να πας μπροστά. Όμως, τα γεγονότα σε φρενάρουν. Γίνονται κάποιες ανακατατάξεις που σε κάνουν να γίνεσαι οξύθυμος, νευρικός και απόλυτος . Προετοιμάσου και σχεδίασε καλύτερα τις επόμενες κινήσεις σου. Οργανώσου και σήκωσε τα μανίκια σου για να δεις αποτελέσματα. Στα οικονομικά σου εμφανίζονται πιέσεις και έγνοιες. Είναι όμως κάτι παροδικό και δε θα πρέπει να βγεις εκτός προγράμματος ή να απογοητευτείς και να χάσεις τις ευκαιρίες που θα εμφανιστούν.

Συναισθήματα  – έρωτας: Στην προσωπική σου ζωή, μπαίνεις  σε μία περίοδο εύνοιας και ανανέωσης. Ήρθε η στιγμή για να ικανοποιήσεις επιθυμίες του παρελθόντος που είχαν μείνει στη μέση. Σχέδια που έκανες και μένανε μπλοκαρισμένα, θα πάρεις πλέον την απόφαση να τα κυνηγήσεις και να τα κάνεις πραγματικότητα.

Η συμβουλή μου: Η σκέψη για την αλλαγή δεν αρκεί, χρειάζονται πράξεις και προσπάθεια.


ΛΕΩΝ

Μία εβδομάδα ώθησης και σημαντικής ανανέωσης ξεκινά για το δικό σου ζώδιο αγαπημένε μου Λέων! Έτοιμος να κλείσεις εκκρεμότητες προκειμένου στην πορεία να κάνεις ένα νέο δυναμικό ξεκίνημα στη ζωή σου. Στον επαγγελματικό τομέα δημιουργούνται παρεξηγήσεις και εσύ δεν κάνεις καμία προσπάθεια να διορθώσεις την κατάσταση. Θα πρέπει να ηρεμήσεις και να λύσεις τις διαφορές. Ξεκίνα τις συνεργασίες σου πάνω σε υγιείς βάσεις. Προχώρα μπροστά και απέφυγε να λειτουργήσεις με παρορμητισμό. Η επικοινωνία θα έχει δυσκολίες αλλά με σωστό χειρισμό όλα μπορούν να λυθούν. Οικονομικά, θέλεις να αυξήσεις τα εισοδήματά σου, όμως βρίσκεσαι σε συνεχή έξοδα λόγω των υποχρεώσεών σου.

Συναισθήματα  – έρωτας: Οι λύσεις θα βρεθούν για τις οικονομικές υποθέσεις που σε επιβάρυναν τους τελευταίους μήνες. Δεν λείπουν οι ευχάριστες αισθηματικές εξελίξεις αλλά και οι ερωτικές κατακτήσεις που σου δίνουν χαρά και ενέργεια. Έχεις ανάγκη από σταθερούς ανθρώπους στη ζωή σου ως σημείο αναφοράς και θα το καταφέρεις.

Η συμβουλή μου: Το να έρχεσαι αντιμέτωπος με την αλήθεια δεν πρέπει να σε τρομάζει. Συνήθως ακολουθεί η λύτρωση.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ετοιμάσου Παρθένε μου για τις σημαντικές αλλαγές που έρχονται, με την προϋπόθεση όμως να επανεξετάσεις πολλές από τις αποφάσεις που έχεις πάρει τον τελευταίο καιρό. Από τη μια θέλεις να προχωρήσεις προς το άγνωστο και από την άλλη αναζητάς τις γνώριμες καταστάσεις. Στον χώρο εργασίας σου η όρεξη και το πείσμα, σου δίνουν την δυναμική για νέα ξεκινήματα και αλλαγές. Προσοχή όμως στα νεύρα και την επιμονή. Το κλίμα ασυνεννοησίας είναι υπαρκτό και προκαλεί εκνευρισμούς και εμπόδια. Θα πρέπει να οργανώσεις σωστά τα βήματα που θα ακολουθήσεις για να φτάσεις με επιτυχία στον στόχο σου. Ένα από τα θετικά νέα είναι η άνοδος των οικονομικών σου και η αύξηση του εισοδήματός σου. Έτσι οδηγήσαι σε αποφάσεις που φαίνεται να σε ικανοποιούν.

Συναισθήματα  – έρωτας: Ευχάριστες εξελίξεις και στα αισθηματικά σου. Επιθυμείς το σίγουρο και την ασφάλεια και θα καταφέρεις να βρεις και τα δύο αν αναγνωρίσεις και επενδύσεις στους σωστούς ανθρώπους.

Η συμβουλή μου: Τα άστρα σου δείχνουν τις μαγικές πόρτες. Δική σου η απόφαση αν θα διαλέξεις την σωστή.


ΖΥΓΟΣ

Μια υπέροχη περίοδος ξεκινά θεωρητικά για σένα Ζυγέ μου, με κύριο άξονα τη χαρά και την εξωστρέφεια. Βρίσκεσαι σε μια φάση προετοιμασίας και είσαι έτοιμος να αναλάβεις δράση. Ο επαγγελματικός τομέας είναι η προτεραιότητά σου και όχι άδικα καθώς οι προσπάθειές σου αναγνωρίζονται. Μέσα σε όλο αυτό το κλίμα ευθυμίας, ο παρορμητισμός σου σε βοηθά να πάρεις αποφάσεις. Φροντίζεις να προχωρήσεις σχέδια που είχαν μείνει στη μέση ή που σκεφτόσουν εδώ και αρκετό καιρό. Ζητήματα που αφορούν τα οικονομικά σου θα σε απασχολήσουν αρκετά. Θα πρέπει να παραμείνεις ψύχραιμος για να μην χάσεις την μπάλα με τις υποχρεώσεις σου. Θα υπάρχουν καθυστερήσεις ενώ καλό είναι να προσέξεις τις αγορές σου γιατί μπορεί να αποδειχθούν άσκοπες.

Συναισθήματα  – έρωτας: Στην προσωπική σου ζωή δεν θα λείψουν τα φλερτ και οι στενές επαφές εφόσον το επιδιώξεις. Αποκαλύψεις που μπορεί να σε σοκάρουν πιθανόν να έρθουν τις επόμενες μέρες και εσύ θα πρέπει να σταθείς στο ύψος των περιστάσεων. Καλό θα ήταν να βρεις χρόνο για τα αγαπημένα σου πρόσωπα.

Η συμβουλή μου: Ακόμη και αν βρίσκεσαι σε σύννεφο ομίχλης, η ζεστασιά από τις ακτίνες του ήλιου σου δείχνουν τον δρόμο. Εμπιστέψου το πρόσωπο που σε εμπνέει μια ζεστασιά, μια ξενοιασιά


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ήρθε η περίοδος Σκορπιέ μου, να βρεις και πάλι τις σταθερές σου βάσεις, να νιώσεις πιο όμορφα με εσένα και να βελτιώσεις την συναισθηματική σου κατάσταση. Το μόνο που θα πρέπει να προσέξεις είναι να μείνεις με τα πόδια σου στη γη και να μην αφήνεσαι στα ωραία λόγια. Κάποιοι μπορεί να σου δώσουν υπερβολικές υποσχέσεις. Μια ευκαιρία για μεγάλη επαγγελματική αλλαγή θα βρεθεί στον δρόμο σου και θα πρέπει να αποφασίσεις με συνεση και λογική ποια θα είναι η απόφασή σου. Οι στόχοι που έχεις θέσει μπορούν να πραγματοποιηθούν με επιτυχία αν κινηθείς προσεκτικά. Τα οικονομικά σου αναμένεται να είναι πιο ζορισμένα με κάποια έκτακτα έξοδα που θα έρθουν στην επιφάνεια. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα τα καταφέρεις και αυτή τη φορά να σταθείς όρθιος

Συναισθήματα  – έρωτας: Η αισθηματική σου ζωή μπαίνει σε ένα πιο σταθερό μοτίβο και έστω και αν δεν σου δίνονται για την ώρα σταθερές απαντήσεις για το μέλλον, είναι βέβαιο πως κάποια μορφή ικανοποίησης θα την λάβεις. Νέες εμπειρίες, νέες γνωριμίες και ο ερωτισμός κυριαρχεί. Έρχεσαι πιο κοντά με τους δικούς σου ανθρώπους και περνάς ποιοτικό χρόνο μαζί τους.

Η συμβουλή μου: Είναι η στιγμή για να αναπνεύσεις και να βάλεις προτεραιότητες. Έχεις ξοδέψει πολλή ενέργεια και πρέπει να ξεκουραστείς.


ΤΟΞΟΤΗΣ

Ευχάριστες και διασκεδαστικές μέρες έρχονται Τοξότη μου και θα κάνεις ό,τι περνάει από το χέρι σου για την μεγαλύτερη διάρκεια αυτών των ημερών. Στον χώρο εργασίας σου με συγκεντρωμένη σκέψη και θέτοντας σε σωστή σειρά τις προτεραιότητές σου θα μπορέσεις να οδηγηθείς στην εκπλήρωση των στόχων σου. Με οδηγό την φιλοδοξία σου και τις δημιουργικότατες ιδέες σου, μπορείς να γίνεις άκρως αποτελεσματικός. Είσαι ικανός να αντιμετωπίσεις ό,τι εμφανίζεται μπροστά σου και να απομακρύνεις εμπόδια και δυσκολίες. Πρέπει να παραμείνεις ξεκάθαρος και ειλικρινής, απέναντι στον εαυτό σου ακόμη και στις λάθος αποφάσεις σου. Τα οικονομικά σου, μετά από μία αρκετά μεγάλη περίοδο στασιμότητας έχουν αρχίσει να ανεβαίνουν. Σταδιακά και σταθερά. Με σωστή διαχείριση θα καταφέρεις να φερθείς υπεύθυνα στις υποχρεώσεις σου.

Συναισθήματα  – έρωτας: Στην προσωπική σου ζωή μπορείς να προσπαθήσεις λιγάκι παραπάνω. Αφιέρωσε χρόνο στους αγαπημένους σου ανθρώπους και φρόντισε αυτός να είναι ποιοτικός. Κράτησε χαμηλούς τους τόνους και εξέτασε καλά τις καταστάσεις πριν βγάλεις τα συμπεράσματά σου.

Η συμβουλή μου: Υπάρχουν φορές που δεν αρκεί να ακολουθείς απλά το ένστικτό σου. Κάποιες φορές οι αποδείξεις μας οδηγούν αλλού.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Προετοιμάσου Αιγόκερέ μου, για αυτή την αλλαγή και την δραστηριότητα που πρόκειται να ακολουθήσει. Να ξέρεις πως αυτή η εβδομάδα θα αποδειχθεί το λιγότερο εξουθενωτική. Στον επαγγελματικό τομέα οι ευθύνες και οι υποχρεώσεις αυξάνονται συνεχώς και θα πρέπει να παραμείνεις συγκεντρωμένος μέχρι να ολοκληρωθούν τα σχέδιά σου. Η πίεση που νιώθεις θα σε κουράσει και θα σε φτάσει αρκετές φορές στα όριά σου. Προσπάθησε να παραμείνεις εντός πλάνου και οργανώσου καλύτερα. Τα οικονομικά σου θα σε ξεκουράσουν λίγο καθώς σε ικανοποιούν και σε βοηθούν να ανταπεξέλθεις σε αρκετές από τις υποχρεώσεις σου. Η σκληρή δουλειά σου ανταμείβεται και μπορείς να γευτείς τους καρπούς της.

Συναισθήματα  – έρωτας: Οι κατάλληλες συνθήκες για να μπορέσεις να αναπτύξεις περισσότερο την προσωπική σου ζωή έχουν ήδη δημιουργηθεί και ήρθε η στιγμή να βαδίσεις σε νέα μονοπάτια. Μπορείς να προχωρήσεις ένα βήμα παρακάτω ή να ξεκινήσεις κάτι από την αρχή. Το σίγουρο είναι πως πολλά θα αλλάξουν και τίποτα δεν θα είναι όπως ήταν πριν. Ερωτικά πάθη θα σε παρασύρουν και θα κάνεις μεγάλες συναισθηματικες επενδύσεις.

Η συμβουλή μου: Δώσε προτεραιότητα στα θέλω σου και μην ξεχνάς να φροντίζεις τον εαυτό σου.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η εβδομάδα που θα ακολουθήσει Υδροχόε μου, σου φέρνει θετική αύρα και θετικές εξελίξεις. Ακόμη και τις δυσκολίες που συνεχίζουν να εμφανίζονται μπροστά σου βρίσκεις τρόπους να τις ξεπεράσεις. Στον χώρο εργασίας σου θα πρέπει αξιοποιήσεις κάθε δυνατότητά σου και να εκμεταλλευτείς κάθε ευκαιρία που θα εμφανιστεί αν θέλεις να ολοκληρώσεις με επιτυχία τα σχέδιά σου. Η παραγωγικότητά και η αποτελεσματικότητά σου γίνεται αισθητή και είναι η κατάλληλη στιγμή να διεκδικήσεις απολαβές και όσα πιστεύεις πως σου αξίζουν. Στα οικονομικά σου θα υπάρξει βελτίωση και αυτό θα σε οδηγήσει στο να θέσεις σημαντικά σχέδια και να στοχεύσεις ψηλά. Νέες πηγές εσόδων πάντα θα είναι στο μυαλό σου.

Συναισθήματα  – έρωτας: Στη προσωπική σου ζωή προβλέπεται ανανέωση και αλλαγή
παραστάσεων. Κρυμμένοι πόθοι έρχονται στην επιφάνεια και σε σπρώχνουν να
ακολουθήσεις την ανάγκη σου για την εκπλήρωσή τους. Πρέπει να επενδύσεις σε
ανθρώπους και να σταθείς δίπλα σε όσους αγαπάς.

Η συμβουλή μου: Η πολύ σκέψη φρενάρει κάποιες φορές τις απολαύσεις. Άκου την καρδιά και άσε το μυαλό να ακολουθήσει.


ΙΧΘΥΣ

Αυτή η εβδομάδα Ιχθύ μου, θα είναι γεμάτη με υποχρεώσεις και οι αντοχές σου θα δοκιμαστούν σε πολλά επίπεδα. Θα αγγίξεις αρκετές φορές τα όριά σου και θα επαναπροσδιορίσεις τα μέχρι τώρα δεδομένα. Στον χώρο εργασίας σου πρέπει να παραμείνεις δραστήριος και με θάρρος. Κάποια εμπόδια μπορεί να εμφανιστούν, όμως μην απογοητευτείς και μην χάσεις τις ελπίδες σου. Μπορεί κάποια πράγματα να έρχονται πριν καν τα ζητήσεις όμως σχεδόν πάντα πρέπει να δουλέψεις σκληρά για να αποκτήσεις όσα έχεις βάλει στόχο. Στα οικονομικά σου, η ανταμοιβή για τους κόπους σου καταφθάνει και η αναγνώριση για όλα όσα έχεις κάνει είναι κοντά. Καλύπτεις υποχρεώσεις και κάποιες απο τις επιθυμίες σου θα εκπληρωθούν.

Συναισθήματα  – έρωτας: Η προσωπική σου ζωή έρχεται σε δεύτερη μοίρα αυτή την περίοδο γιατί σε προλαβαίνουν τα γεγονότα στους υπόλοιπους τομείς της ζωής σου. Φρόντισε να ξεκλέψεις χρόνο για τα αγαπημένα σου πρόσωπα και μην τους αφήνεις σε αναμονή. Δέξου και άκου τα παράπονά τους και προσπάθησε να διορθώσεις ό,τι μπορείς.

Η συμβουλή μου: Το θάρρος και το θράσος είναι δύο εντελώς διαφορετικά χαρακτηριστικά. Ο συνδυασμός τους μπορεί να αποδειχθεί δημιουργικός ή καταστροφικός.


Φωτογραφία Pixabay

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Διαβάστε όλα τα Τελευταία Νέα (Ελλάδα, Διεθνή) στο Cityportal.gr

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και  παγκοσμίως


 

Τελευταία νέα

Ο ΚΑΙΡΟΣ

Thessaloniki
few clouds
15 ° C
16.1 °
13 °
76 %
1.5kmh
20 %
Κυ
15 °
Δε
21 °
Τρ
22 °
Τε
23 °
Πε
24 °