Πολιτιστική Χορηγία της INTERLIFE Ασφαλιστικής στο ΚΘΒΕ

ΚΘΒΕ: Αφιερωμένες στη μνήμη της Φώφης Γεννηματά οι παραστάσεις την Τετάρτη (27/10)

Αφιερωμένες στη μεγάλη εκλιπούσα των ημερών είναι οι παραστάσεις του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος, την Τετάρτη 27 Οκτωβρίου.
Το ΚΘΒΕ ανακοινώνει ότι αφιερώνει τις βραδινές παραστάσεις της Τετάρτης, στη Φώφη Γεννηματά.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση «Το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος εκφράζει τη βαθιά του θλίψη για την απώλεια της Φώφης Γεννηματά, της μητέρας, συζύγου, της γυναίκας που άφησε με αξιοπρέπεια την πολιτική της παρακαταθήκη και που πάλεψε γενναία μέχρι την τελευταία στιγμή με τον καρκίνο.

Οι αποψινές παραστάσεις «Ο Πουπουλένιος» του Μάρτιν Μακ Ντόνα, σε σκηνοθεσία Μαίρης Ανδρέου (Φουαγιέ Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών, 19.00) και «Βαβυλωνία» του Δημητρίου Κ. Βυζάντιου, σε σκηνοθεσία Τάκη Χρυσικάκου (Σκηνή «Σωκράτης Καραντινός», Μονή Λαζαριστών, 19.00) είναι αφιερωμένες στη μνήμη της Φώφης Γεννηματά και θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή», αναφέρει το ΚΘΒΕ.

Ακολουθήστε το cityportal.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Διαβάστε για Συναυλίες, Σινεμά, Θέατρο, βιβλία, τέχνες, εκδρομές στην ατζέντα (ημερολόγιο) αλλά και όλα τα Τελευταία νέα από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, σήμερα, τώρα που συμβαίνουν.

 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε