Χατζή

Ζαχαροπλαστεία «Χατζή»: Αγνά, παραδοσιακά γλυκά, φτιαγμένα με μεράκι

Tα ζαχαροπλαστεία Χατζή, ξεκίνησαν να προσφέρουν πολίτικα γλυκά, στα βάθη του χρόνου. Από το 1908 δημιουργούν γεύσεις και μυρωδιές μιας άλλης εποχής, προσφέροντάς μας αποκλειστικά μία μεγάλη ποικιλία σε πολίτικα σιροπιαστά και κρέμες.

ΧατζήΧατζή

Τα γνωρίζουμε και τα προτιμάμε, γιατί το όνομά τους είναι άρρηκτα συνδεδεμένο, με την ιστορία των πολίτικων γλυκών στη Θεσσαλονίκη. Tι καλύτερο από μια ποικιλία σιροπιαστών, ένα φρέσκο παγωτό Χατζή, ένα καζάν ντιπί ή ένα κιουνεφέ κανταϊφι με τυρί και ντουντουρμά καϊμάκι, από τους καλύτερους του είδους;

ΧατζήΧατζή

Στα ζαχαροπλαστεία Χατζή, θα βρείτε πάντα σωστή και γρήγορη εξυπηρέτηση, σε έναν όμορφο χώρο, πρόσφατα ανακαινισμένο, που σας φέρνει κοντά στις γεύσεις και τις μυρωδιές της Πόλης.
Η φιλοσοφία των ζαχαροπλαστείων Χατζή, είναι να προσφέρουν ποιοτικά προϊόντα με υψηλές προδιαγραφές πρώτων υλών και μέσα από καθημερινό ποιοτικό έλεγχο, από την παραγωγή, μέχρι τα καταστήματα.

Χατζή

Δείχνοντας πάντα ιδιαίτερη ευαισθησία στους τομείς καθαριότητας και υγιεινής και προσφέροντας αξιοπιστία και σεβασμό στους πελάτες, έχουν καταφέρει να είναι η πιο καταξιωμένη ίσως επιχείρηση του είδους τους στη Θεσσαλονίκη.

Χατζή

Γιορτές με άρωμα Πόλης

Την εορταστική περίοδο , ο Χατζής «υπογράφει» τα πιο γευστικά μελομακάρονα, σε τρεις εκδοχές, που μόνο εδώ θα συναντήσετε: στην παραδοσιακή τους μορφή, με μέλι και καρύδια, σε αυτή με επικάλυψη σοκολάτας και το μοναδικό, δικής τους έμπνευσης μελομακάρονο με επικάλυψη λευκής σοκολάτας και ρόδι, που δεν θα βρείτε πουθενά αλλού.

ΧατζήΧατζή

Δοκιμάστε τους πιο αρωματικούς κουραμπιέδες, αλλά και τη νόστιμη βασιλόπιτα του «Χατζή», που θα ανοίξει με τον πιο όμορφο τρόπο τη νέα σας χρονιά.

Χατζή

Όσο πλησιάζουν οι γιορτές θα μπορείτε να βρείτε και πολλά είδη δώρων, όπως καλάθια με κρασιά, σοκολατάκια ή, συσκευασίες δώρου, έτοιμες για αγορά για τους αγαπημένους σας. Όπως και στα υπόλοιπα γλυκά του, ο Χατζής πρωτοπορεί κι εδώ, με γεύσεις που δεν θα βρείτε πουθενά στην Ελλάδα.

Χατζή

Γεύσεις κι αρώματα Ανατολής

Πέρα από τα εποχικά των γιορτών, ο «Χατζής» μας συστήνει διαφορετικές γεύσεις όλη τη χρονιά. Τα γλυκά του παρασκευάζονται με τρυφερά φύλλα κρούστας ή με αφράτη ζύμη, που δένουν αρμονικά με εκλεκτούς ξηρούς καρπούς, κρέμα και βανίλια και είναι λουσμένα με πλούσιο σιρόπι.

ΧατζήΧατζή

Τα γαλακτοκομικά και οι πολίτικες κρέμες φτιάχνονται εξολοκλήρου από αβγά και γάλα Έλληνα παραγωγού κι εμπλουτίζονται με αρώματα από βανίλια ή μαστίχα Χίου, για να αποτελέσουν αγνές, παραδοσιακές ή πολίτικες κρέμες, τρυφερές στη γεύση και με πλούσια αρώματα, που θυμίζουν παλιές, καλές εποχές.

Χατζή

Στο «Χατζή» ξεχωρίζουν το καζάν ντιπί, με βουβαλινό γάλα και ροδόνερο και το εξαιρετικό τους παγωτό, που σας ταξιδεύει χρόνια πίσω.
Στα τοπ προϊόντα, που πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσετε, είναι το εκμέκ με καϊμάκι βοουβαλινό, το χανούμ μπουρέκ, το κιουνεφέ κανταϊφι και το μπουρμά κανταϊφι και το πολίτικο μαλεμπί.

Χατζή

Θα βρείτε επίσης πάστες και τούρτες, σε πάνω από 30 κωδικούς, αλλά κι ένα μοναδικό ποτό, το λικέρ τριαντάφυλλο, που ταιριάζει εξαιρετικά με τον παραδοσιακό καφέ στη χόβολη.

Χατζή

Υπάρχει όμως και κάτι ακόμη πέρα από τον καφέ, που πρέπει να δοκιμάσετε στο «Χατζή», ειδικά μια που ο χειμώνας το… ζητάει. Είναι το ζεστό σαλέπι, που εδώ σερβίρεται με κανέλα και τζίντζερ. Είναι το καλύτερο θερμαντικό ρόφημα λόγω των μπαχαρικών που περιέχει κι αναδεικνύει αρώματα Ανατολής, σε κάθε του γουλιά.

Χατζή

Εσείς, δεν έχετε παρά να έρθετε στο καφέ – ζαχαροπλαστείο «Χατζή» στη Σοφούλη και να απολαύσετε – μόνοι ή με παρέα – το σαλέπι σας, τον ελληνικό καφέ σας στη χόβολη και το νόστιμο λικέρ τριαντάφυλλο, με τη συνοδεία παραδοσιακών γλυκών.

 

Διεύθυνση: Θεμιστοκλή Σοφούλη 73
Τηλέφωνο: 2310 417808
Website 
Facebook
Instagram
Ωράριο: Κυριακή – Παρασκευή: 8.00 – 24.00
Σάββατο: 08.00 – 01.00

Διαβάστε επίσης: Holy Spot: Πάνω από όλα, ο καλός καφές

Ακολουθήστε το cityportal.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Διαβάστε για Συναυλίες, Σινεμά, Θέατρο, βιβλία, τέχνες, εκδρομές στην ατζέντα (ημερολόγιο) αλλά και όλα τα Τελευταία νέα από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, σήμερα, τώρα που συμβαίνουν.

 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε