pizza

Caminata Pizzeria: Η αυθεντική τέχνη της πίτσας στην πόρτα σου!

Η «Caminata Pizzeria» άνοιξε τις πόρτες της στο κοινό της Θεσσαλονίκης στις 20 Δεκεμβρίου του 2021 στη Βασιλίσσης Όλγας στο 151, κι όμως έχει καταφέρει σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα να γίνει… «talk of the town»!

πρόσοψη πιτσαρίας

Είναι το μεράκι των ανθρώπων της, η εξαιρετική ποιότητα και η αυθεντική τεχνοτροπία στην τέχνη της πίτσας, με εμπειρία 20 ετών, που την κάνει να ξεχωρίζει και να έχει αποκτήσει ήδη ξεχωριστή θέση στην καρδιά και τους… ουρανίσκους μας!

pizza

Στην «Caminata Pizzeria» όλα τα προϊόντα είναι χειροποίητα και οι πρώτες ύλες πολύ προσεκτικά διαλεγμένες, για να έχεις στο χέρι σου ή στο πιάτο σου μία έκρηξη ποιοτικών γεύσεων που θα σε συνεπάρει…

pizza

Επιπλέον, ό,τι και να επιλέξεις να δοκιμάσεις θα είναι στον ελάχιστο δυνατό χρόνο και στην πόρτα σου, κατά τις ώρες 12:00-00:00.

19 γεύσεις πίτσας

Στην «Caminata Pizzeria» η γκάμα των επιλογών σου είναι αδιαμφισβήτητα μεγάλη, καθώς έχεις να διαλέξεις ανάμεσα σε 19 διαφορετικά είδη πίτσας.

pizza

Μπαίνοντας στον χώρο του καταστήματος, θα σε κατακλύσουν οι υπέροχες μυρωδιές και τότε, θα καταλάβεις πόσο δύσκολη θα είναι η επιλογή σου. Αν μας ρωτάς, ποτέ δεν φεύγουμε με μία μόνο γεύση και σίγουρα όχι με ένα μόνο κομμάτι.

pizza

Ενδεικτικά, μπορούμε να σου προτείνουμε για αρχή την πίτσα «Caminata», την πίτσα με κοτόπουλο, αλλά και αυτή με τον γύρο! Παρόλα αυτά, σου δίνεται η ευκαιρία να δημιουργήσεις κι εσύ τη δική σου πίτσα, με τα υλικά που θα επιλέξεις!

pizza

Πίτσα με… πραλίνα

Πάντα το μεράκι συνδυάζεται και με δημιουργικότητα, γι’ αυτό και η «Caminata Pizzeria» συνεχίζει να μας εκπλήσσει κάθε μέρα με τις γαστρονομικές δημιουργίες της. Κάπως έτσι, δημιουργήθηκε και η γλυκιά πίτσα με πραλίνα, σοκολάτα και μπισκότο που ειλικρινά, θα σε ενθουσιάσει.

μακαρόνια με κιμά

Pasta και σαλάτες… που θα λατρέψεις

Φυσικά δεν θα μπορούσαν να λείπουν από το menu των γευστικών προτάσεων της «Caminata Pizzeria» οι επιλογές σε ζυμαρικά που κυριολεκτικά θα σε ενθουσιάσουν –από τις παραδοσιακές carbonara, bolognese και napolital έως την λαχταριστή Caminata φούρνου, την pesto και την special- αλλά και σαλάτες με προσεγμένα και επιλεγμένα υλικά, με αυθεντική Ελληνική σαλάτα, caesar’s, chef, ρόκα αλλά και vegan.

σαλάτα του σεφ

Γευστική απόλαυση όλη τη μέρα με καφέ και brunch

Στην «Caminata Pizzeria» το ταξίδι των γεύσεων διαρκεί καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Από τις 8 το πρωί θα βρεις χειροποίητα πρωινά γεύματα, σφολιάτες, πεϊνιρλί και καλτσόνε για να ξεκινήσει η μέρα σου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

καλτσόνε και πεϊνιρλί

Φυσικά ένα καλό πρωινό συνοδεύεται πάντα και με το αγαπημένο σου ρόφημα, γι’ αυτό και έχει φροντίσει να σου προσφέρει κορυφαίας ποιότητας καφέ, με δυνατή και πλούσια γεύση!

Για εμάς η «Caminata Pizzeria» είναι ένα από τα πιο αγαπημένα μας μέρη στην πόλη για όλες τις ώρες της ημέρας και πίστεψέ μας, είμαστε πολύ απαιτητικοί! Δοκίμασέ τη και θα μας θυμηθείς!

 

Διεύθυνση: Λεωφόρος Βασιλίσσης Όλγας 151
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 888007
Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα έως Κυριακή: 8:00-00:00

 

Διαβάστε επίσης: «Signora Trattoria»: Ένα αυθεντικό ιταλικό εστιατόριο, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

Ακολουθήστε το cityportal.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Διαβάστε για Συναυλίες, Σινεμά, Θέατρο, βιβλία, τέχνες, εκδρομές στην ατζέντα (ημερολόγιο) αλλά και όλα τα Τελευταία νέα από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, σήμερα, τώρα που συμβαίνουν.

 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε