Ο Γιάννης Χαρούλης με το σουσικό σχολείο Λασιθίου

Γιάννης Χαρούλης: Δώρισε μουσικά όργανα σε σχολείο της Κρήτης

Με χρήματα που έβγαλε ραβδίζοντας ελιές

Tον γύρο του διαδικτύου κάνει η κίνηση του δημοφιλούς μουσικού και τραγουδοποιού Γιάννη Χαρούλη. Ο αγαπημένος τραγουδιστής δώρισε σε σχολείο της Κρήτης 4 μουσικά όργανα.

Ειδικότερα,

Όλα ξεκίνησαν όταν ο δημοφιλής καλλιτέχνης επικοινώνησε με το σχολείο, ρωτώντας τους τι ανάγκες έχουν σε μουσικά όργανα και την επόμενη κιόλας μέρα τα παρέδωσε ο ίδιος στα παιδιά και πέρασε μαζί τους μερικές ευχάριστες και διδακτικές ώρες παίζοντας μουσική και τραγουδώντας.

Ο Γιάννης Χαρούλης δώρισε στο σχολείο τρεις ολοκαίνουργιους ταμπουράδες, και μια ασκομαντούρα. Η διευθύντρια του Μουσικού Γυμνασίου Λασιθίου Μαριάννα Χαίτα, μέσα από τον ιστότοπο του σχολείου, έγραψε τις ευχαριστίες της για τον καταξιωμένο Λασιθιώτη καλλιτέχνη.

Όπως αναφέρει το Μουσικό Σχολείο Λασιθίου:

«Όταν ξαφνικά λαμβάνεις χθες το πρωί τηλεφώνημα από δύο συνεργάτιδες του που σε ρωτούν τι μουσικά όργανα θα θέλαμε να μας φέρει ο ίδιος προσωπικά και τους λες 3 ταμπουράδες και μια ασκομαντούρα και σήμερα το πρωί τα έχει ήδη αγοράσει. Αλλά με τα χρήματα που έβγαλε από το λάδι του, ραβδίζοντας τις ελιές με την γλυκύτατη Κατερίνα! Και ξαφνικά βλέπεις και μπαίνουν στο προαύλιο του σχολείου μας, μεταφέροντας τα 4 αυτά μουσικά όργανα, δύο φωτεινά και χαρούμενα χαμόγελα, δύο εγκάρδιες χειραψίες, μάτια ζωντανά και γεμάτα χαρά, πείτε μου, πώς γίνεται να μην τρελαθούν και τα κοπέλια μας και όλοι εμείς στο Μουσικό Γυμνάσιο!

Μεγάλη η χαρά και η τιμή να υποδεχτούμε σήμερα έναν υπέροχο καλλιτέχνη που ταξιδεύει το μυαλό και την ψυχή μας κάθε φορά που τον ακούμε, έναν απέριττο άνθρωπο που αγαπά τον τόπο του, την τέχνη του και τα κοπέλια! Γιάννης Χαρούλης, η απλότητα και η αμεσότητά σου μας κέρδισε όλους στο σχολείο!

Τι να πρωτοπούμε για το σημερινό πρωινό. Έβγαλε φωτογραφίες με τα παιδιά, τα άκουσε να παίζουν τα κάλαντα, τραγούδησε μαζί με τη χορωδία και όλα αυτά μέσα σε ένα πανηγυρικό και πολύ, μα πολύ χαρούμενο κλίμα! Συνομίλησε με τους καθηγητές για το σχολείο και τη μουσική και κλείσαμε τη συνάντηση αυτή περιμένοντάς τη νέα του επίσκεψη, ώστε να μιλήσει με τους μαθητές μας για τη μουσική και την πορεία της ζωής του μέσα από αυτήν και να απολαύσουμε δια ζώσης όλοι εμείς στο Μουσικό τις απίστευτες ερμηνείες του! Γιάννη Χαρούλη, σε ευχαριστούμε από καρδιάς για την επίσκεψη και τη γεμάτη νόημα χειρονομία σου, γιατί μας έδειξες εμπράκτως, ότι ο προσωπικός μόχθος μπορεί να γίνει μουσικά όργανα, μουσική και τέχνη! Με το καλό να ξανανταμώσουμε» αναφέρει η ανακοίνωση του σχολείου.


Ελλάδα 12 Δεκεμβρίου 2022

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως