Κωστης Μαραβεγιας

Κωστής Μαραβέγιας και Συμφωνική Ορχήστρα Δήμου Θεσσαλονίκης

Η Διεύθυνση Πολιτισμού Τουρισμού Δήμου Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με τον Οργανισμό Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης, παρουσιάζει για μια και μοναδική εμφάνιση τον Κωστή Μαραβέγια σε μια σύμπραξη με τη Συμφωνική Ορχήστρα Δήμου Θεσσαλονίκης.

Την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2022 και ώρα 21.00, στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, ο Κωστής Μαραβέγιας και η Συμφωνική Ορχήστρα Δήμου Θεσσαλονίκης με την μπαγκέτα του μαέστρου Αναστάσιου Συμεωνίδη, παρουσιάζουν μια εορταστική συναυλία και καλούν το κοινό της πόλης, να σμίξουν, να γίνουν όλοι μια μεγάλη παρέα, να νιώσουν, να θυμηθούν, να γελάσουν, να συγκινηθούν και πάνω από όλα να φύγουν στο τέλος της βραδιάς πιο χαρούμενοι και με θετική διάθεση.

Με τη μαγεία ενός δυνατού show, γεμάτο από την ενέργεια, τη μουσικότητα, την ευρηματικότητα και τους αυτοσχεδιασμούς του Κωστή Μαραβέγια, θα παρουσιαστούν αγαπημένα τραγούδια, νέα και παλιά, από τη δισκογραφία του και όχι μόνο, συνδυασμένα δεξιοτεχνικά με συμφωνικό ήχο.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής, τραγουδοποιός, συνθέτης και σκηνοθέτης Κωστής Μαραβέγιας είναι πλέον ταυτόσημος με τις δυναμικές του ζωντανές εμφανίσεις που περιέχουν χαρά, χιούμορ, ελπίδα, νοσταλγία και κυρίως μελωδία και ρυθμό. Ξεχωριστά στοιχεία ενός καλλιτέχνη που αυτή τη φορά ενισχύονται από τον ήχο της Συμφωνικής Ορχήστρας του Δήμου Θεσσαλονίκης καθιστώντας τη συναυλία αυτή μια
μοναδική εμπειρία.

Διεύθυνση Ορχήστρας: Αναστάσιος Συμεωνίδης
Ενορχηστρώσεις: Αντώνης Σουσάμογλου
Λάζαρος Τσαβδαρίδης
Πάνος Κοσμίδης
Κωστής Μαραβέγιας


► Info

Κωστής Μαραβέγιας
Συμφωνική Ορχήστρα Δήμου Θεσσαλονίκης
Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης
Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2022
ώρα έναρξης 21.00

Εισιτήρια
25€, 20€, 15€ και 10€ για κάτω των 25 και άνω των 65 ετών και ανέργους.
Προπώληση εισιτηρίων: viva.gr
https://www.viva.gr/tickets/music/kostismaravegias-sodth/