Δημητρης Λιγνάδης
9044156

Μαίρη Κατσανδρή για Λιγνάδη: Για ποια ισότητα των νόμων μιλάμε;

Η Μαίρη Κατσανδρή αναφέρθηκε στις κακοποιητικές συμπεριφορές που έχουν καταγγελθεί για συναδέλφους της ηθοποιούς και σχολίασε την επικαιρότητα.


Η ηθοποιός μίλησε για τα θεατρικά και τηλεοπτικά της βήματα, τις καταγγελίες σε βάρος του Δημήτρη Λιγνάδη και του Πέτρου Φιλιππίδη, ενώ αναφέρεται και στην τελευταία επικοινωνία που είχε με τη Χρύσα Σπηλιώτη.

«Εγώ αυτό το θεωρώ πάρα πολύ εξωφρενικό, ένας άνθρωπος που έχει καταδικαστεί να είναι μια χαρά στο σπίτι του. Αν σκεφτούμε στη θέση του Λιγνάδη έναν απλό άνθρωπο, άγνωστο, που δεν τον ξέρει κανείς αλλά που έχει κάνει τα ίδια με τον Λιγνάδη, πού θα ήταν; Σπίτι του; Άρα; Για ποια ισότητα των νόμων μπορούμε να μιλήσουμε;» δήλωσε η Μαίρη Κατσανδρή.

Για την περίπτωση του Πέτρου Φιλιππίδη η ίδια ανέφερε: «Η δικαιοσύνη θα δείξει αλλά εγώ πιστεύω τις γυναίκες. Είμαι με το μέρος των γυναικών σαφέστατα. Έχω δουλέψει με τον Πέτρο 3 χρόνια και ναι έχει έναν οξύθυμο χαρακτήρα αλλά δεν περίμενα τους βιασμούς… άλλο το να φλερτάρεις και άλλο το να βιάζεις».

Η Μαίρη Κατσανδρή ήταν αυτόπτης μάρτυρας και στο περιστατικό ξυλοδαρμού του ηθοποιού Γιώργου Ψάλτου από τον Πέτρο Φιλιππίδη το 2015 στην παράσταση «Φον Δημητράκης». Η ίδια σημειώνει: «Αν δεν ήταν ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης κι ο Δημήτρης Μαυρόπουλος, μάλλον το παιδί θα είχε πάει στο νοσοκομείο».


Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2022 / Φωτογραφία απο NDPPHOTO

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως