Γιαούρτι Δορκάδα

Νέα εποχή για το θρυλικό γαλακτοζαχαροπλαστείο Δορκάδα

Νέα εποχή ξεκινά από Σεπτέμβρη για το θρυλικό γαλακτοπωλείο-ζαχαροπλαστείο Δορκάδα το οποίο αλλάζει τοποθεσία μετά από 61 χρόνια.

Η Δορκάδα, που από το 1961 στεγάζεται επί της Κασσάνδρου στον αριθμό 91 μεταφέρεται απέναντι, στην οδό Κασσάνδρου 66, σε έναν νέο και μεγαλύτερο χώρο, εγκαινιάζοντας μια νέα εποχή.

Γεύση και ποιότητα

Η Δορκάδα όλα αυτά τα χρόνια έχει καταφέρει να κερδίσει διαφορετικές γενιές Θεσσαλονικέων δίνοντας έμφαση σε αυτά που ουσιαστικά αναζητάνε όλοι οι λάτρεις των γαστριμαργικών απολαύσεων. Γεύση και ποιότητα! Για αυτό και η Δορκάδα εστιάζει στην παρασκευή αποκλειστικά και μόνο ποιοτικών και εξαιρετικών προϊόντων.

ρυζόγαλο Δορκάδα σε μπολάκια

Στη «Δορκάδα» πέρα απο το φημισμένο γιαούρτι και ρυζόγαλο θα βρείτε ό,τι αγαπά η ψυχή κάθε γλυκατζή: από Λουκούμια, μπαμπάδες, τρίγωνα, τουλούμπες, εκλέρ και κοκ, έως εκμέκ κανταϊφι και μαλεμπί, cheesecake και  crème brulee!

Κανταίφι

Ο κ. Γιάννης Γκαβαλίνης, ένας εκ των δύο συνονόματων συνιδιοκτητών του ζαχαροπλαστείου της τρίτης γενιάς στην οικογενειακή επιχείρηση δήλωσε σχετικά στο cityportal:

«Τον Σεπτέμβριο η Δορκάδα μεταφέρεται απέναντι ακριβώς όπως είναι, τόσο το εργαστήριο όσο και το πωλητήριο. Θα είναι ακριβώς το ίδιο μαγαζί αλλά σε έναν νέο, μεγαλύτερο χώρο, με περισσότερα προϊόντα. Μια νέα εποχή ξεκινά για το γαλακτοζαχαροπλαστείο 60 χρόνια μετά και φιλοδοξούμε να μείνουμε εκεί για τα επόμενα 60 και ελπίζουμε και τα παιδιά μας να θέλουν να συνεχίσουν την παράδοση όπως συνεχίσαμε και εμείς από τους πατεράδες μας»

Δορκάδα

Από τον Σεπτέμβρη λοιπόν, η Δορκάδα μας περιμένει στο νέο της χώρο, ανανεωμένη με την ποιότητα και την υπογραφή των 61 χρόνων λειτουργίας της.

Καλοκαιρινός ντοντουρμάς στη «Δορκάδα»: Ήρθε η ώρα του πιο νόστιμου παγωτού

 

 

 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως