Πεντανόστιμη Στραπατσάδα με πιπεριές

Πεντανόστιμη Στραπατσάδα με πιπεριές

 
Υλικά
 
    6 αυγά
    1 μικρό κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
    1 πράσινη πιπεριά κέρατο
    1 πιπεριά Φλωρίνης
    1 φλιτζ. τσαγιού φέτα, χοντροκομμένη
    4 ντομάτες ξεφλουδισμένες και κομμένες σε μέτρια κομμάτια
    αλάτι, πιπέρι
    ρίγανη ξερή, κατά βούληση
    ελαιόλαδο
 
Διαδικασία
 
Σ’ ένα αντικολλητικό τηγάνι σοτάρουμε σε λίγο λάδι το κρεμμύδι και τις πιπεριές για 2-3 λεπτά. Ρίχνουμε τις ντομάτες και αφήνουμε να δέσει για λίγο η σάλτσα. Χτυπάμε τα αυγά, προσθέτουμε τη φέτα και τα ρίχνουμε στη σάλτσα. Ψήνουμε για λίγη ώρα, περίπου 5 λεπτά, ανακατεύοντας απαλά, μέχρι να γίνει η στραπατσάδα αλλά να μη στεγνώσουν τα αυγά. Ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι και ρίγανη και σερβίρουμε με ψημένο ψωμί.
 
Πηγή gastronomos.gr
Ακολουθήστε το cityportal.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Διαβάστε για Συναυλίες, Σινεμά, Θέατρο, βιβλία, τέχνες, εκδρομές στην ατζέντα (ημερολόγιο) αλλά και όλα τα Τελευταία νέα από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, σήμερα, τώρα που συμβαίνουν.

 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε