ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ

Πέτρος Φιλιππίδης: «Ο δικηγόρος Αλέξανδρος Μίντζιας πίσω από την πλεκτάνη εις βάρος μου»

Κατά τη σημερινή (13/1) συνεδρίαση του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου, ο Πέτρος Φιλιππίδης και οι τρεις γυναίκες που τον κατήγγειλαν για βιασμό και απόπειρες βιασμού ήταν να ακούσουν την αγόρευση της εισαγγελέως της έδρας, η οποία θα τοποθετούνταν επί της κατηγορίας και θα εισηγηθεί είτε την ενοχή είτε την απαλλαγή του κατηγορούμενου.

Ωστόσο, ο κατηγορούμενος ηθοποιός ζήτησε να απολογηθεί συμπληρωματικά μέσω της συνηγόρου του Κικής Πακιρτζίδου. Η δικηγόρος του σημείωσε ότι θα εισφέρει έγγραφα που έφτασαν στα χέρια του μόλις χθες και τα κρίνει ως εξαιρετικά σημαντικά για την υπόθεση. Το δικαστήριο οδηγήθηκε σε διακοπή προκειμένου να αποφασίσει και τελικά έκανε αποδεκτό το αίτημα του ηθοποιού.

«Απευθυνόμενος προς το δικαστήριο σας θέλω να συμπληρώσω ότι ήρθαν στα χέρια μου έγγραφα από τα αποδεικνύεται ότι ο δικηγόρος Αλέξανδρος Μιντζιάς συνήγορος της πρώτης και της τρίτης καταγγέλλουσας έχει συστήσει εταιρία μαζί με τον αδελφό της Αννας Μαρίας Παπαχαραλάμπους, Ηλία Παπαχαραλάμπους. Πρόκειται για εταιρία διαχείρισης καλλιτεχνών. Εκπροσωπεί τις κύριες Δροσάκη, Παπαχαραλάμπους, Αναστασοπούλου, αλλά και την κόρη της Εβελίνας Παππούλια, Αφροδίτη Λιάντου η οποία έκλεισε μόλις χθες χορηγικό πακέτο» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Πέτρος Φιλιππίδης θέλοντας να υποστηρίξει τον ισχυρισμό του περί οργανωμένου σχεδίου.

Όπως συμπλήρωσε η συνήγορος του Κική Μπακιρτζίδου έδρα της εταιρίας είναι το γραφείο του κ. Μιντζια:«Σκοπός της εταιρίας είναι η προβολή και η προώθηση των καλλιτεχνών» συμπλήρωσε η δικηγόρος του Πέτρου Φιλιππίδη που διάβασε αναλυτικά όσα αναφέρονται στο σάιτ του πρακτορείου. «Έχει πελάτες στο σάιτ mega, alpha, star. Ποιος έχει τη δύναμη στα μέσα;» είπε η κα. Πακιρτζίδου. «Είναι οργανωμένο, υποκινούμενο, το κίνητρο είναι το χρήμα. Είναι οικονομικό το θέμα» επανέλαβε ο Πέτρος Φιλιππίδης.

Η απάντηση Μίντζια

«Κάθομαι και ακούω τους 8 τελευταίους μήνες να εφευρίσκει κίνητρα στον αέρα. Ο κατηγορούμενος δεν έχει το θάρρος να πει το όνομα μου. Αυτός είναι ο κατηγορούμενος, αυτός ήταν πάντα. Είμαι μαχόμενος δικηγόρος επί 23 χρόνια. Η οικογένεια μου είναι νομική οικογένεια. Όλοι έχουν να λένε για το ήθος και την αξιοπρέπεια μου. Με λυπεί το γεγονός ότι το δικαστήριο επιτρέπει αυτές τις τοποθετήσεις. Έρχεται ένας κατηγορούμενος δειλός. Καταθέτω μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση στον Πέτρο Φιλιππίδη», είπε ο κ. Μίντζιας. Το δικαστήριο διέκοψε τη συνεδρίαση.

 

 

 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως