Τηγανιά κρασάτη και μερακλίδικια απο τον Έκτορα Μποτρίνι

Τηγανιά κρασάτη και μερακλίδικια απο τον Έκτορα Μποτρίνι

Τηγανιά κρασάτη και μερακλίδικια απο τον Έκτορα Μποτρίνι
 
Υλικά
 
1 κιλό τηγανιά
1 ποτήρι νερό
1 ποτήρι κρασί
Χυμό από 1 λεμόνι
1 κ.σ. ξύσμα από 1 λεμόνι
Αλάτι
Πιπέρι
Ρίγανη
Ελαιόλαδο
 
Οδηγίες
 
Πλένουμε το κρέας, το βάζουμε σε ένα βαθύ τηγάνι, βάζουμε το νερό και το αφήνουμε να βράσει μέχρι να πιει όλο το νερό. Έπειτα ρίχνουμε το ελαιόλαδο και τηγανίζουμε το κρέας για 5-10 λεπτά μέχρι να ροδίσει. Σβήνουμε με το κρασί, αφήνουμε να εξατμιστεί προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά. Αφήνουμε την τηγανιά να βράσει για 5 λεπτά σε σιγανή φωτιά.
 
Πηγή botrini.gr
Ακολουθήστε το cityportal.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Διαβάστε για Συναυλίες, Σινεμά, Θέατρο, βιβλία, τέχνες, εκδρομές στην ατζέντα (ημερολόγιο) αλλά και όλα τα Τελευταία νέα από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, σήμερα, τώρα που συμβαίνουν.

 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε