Όλυμπος Νάουσα: Γαστρονομικό ταξίδι από τη Θεσσαλονίκη στο Πουέρτο Ρίκο

Το Όλυμπος Νάουσα διοργανώνει το πρώτο του event και σας προσκαλεί την Τετάρτη 20 Ιουλίου 20:00 σε ένα γαστρονομικό ταξίδι με αφετηρία το λιμάνι της Θεσσαλονίκης, ενδιάμεσες στάσεις στην Αθήνα και τη Βαρκελώνη και τελικό προορισμό το Puerto Rico.

Ο chef Δημήτρης Τασιούλας δημιουργεί πιάτα εμπνευσμένα από τους σταθμούς του ταξιδιού, ενώ ο Αχιλλέας Πλακίδας ταιριάζει κοκτέιλ με βάση το ρούμια της Bacardi. Το σκηνικό επιμελείται ο εικαστικός Νίκος Ράκκας.

Όλυμπος Νάουσα το εστιατόριο

Τη βραδιά συμπληρώνει η μοναδική Fallom Jimenez με live ήχους της Λατινικής Αμερικής.

Κόστος συμμετοχής: 65€ ανά άτομο
Κρατήσεις: 2314404040

Νέα εποχή για το θρυλικό γαλακτοζαχαροπλαστείο Δορκάδα

Ακολουθήστε το cityportal.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Διαβάστε για Συναυλίες, Σινεμά, Θέατρο, βιβλία, τέχνες, εκδρομές στην ατζέντα (ημερολόγιο) αλλά και όλα τα Τελευταία νέα από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, σήμερα, τώρα που συμβαίνουν.

 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε