Όλυμπος Νάουσα: Γαστρονομικό ταξίδι από τη Θεσσαλονίκη στο Πουέρτο Ρίκο

Το Όλυμπος Νάουσα διοργανώνει το πρώτο του event και σας προσκαλεί την Τετάρτη 20 Ιουλίου 20:00 σε ένα γαστρονομικό ταξίδι με αφετηρία το λιμάνι της Θεσσαλονίκης, ενδιάμεσες στάσεις στην Αθήνα και τη Βαρκελώνη και τελικό προορισμό το Puerto Rico.

Ο chef Δημήτρης Τασιούλας δημιουργεί πιάτα εμπνευσμένα από τους σταθμούς του ταξιδιού, ενώ ο Αχιλλέας Πλακίδας ταιριάζει κοκτέιλ με βάση το ρούμια της Bacardi. Το σκηνικό επιμελείται ο εικαστικός Νίκος Ράκκας.

Όλυμπος Νάουσα το εστιατόριο

Τη βραδιά συμπληρώνει η μοναδική Fallom Jimenez με live ήχους της Λατινικής Αμερικής.

Κόστος συμμετοχής: 65€ ανά άτομο
Κρατήσεις: 2314404040

Νέα εποχή για το θρυλικό γαλακτοζαχαροπλαστείο Δορκάδα

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως