Θεσσαλονίκη-ΕΕΘ: Ο Μιχ. Ζορπίδης για το άνοιγμα της αγοράς (ΒΙΝΤΕΟ)

Την ικανοποίησή του εξέφρασε ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης κ. Ζορπίδης σχετικά με το άνοιγμα της αγοράς της Θεσσαλονίκης. 

Οπως δήλωσε στο Cityportal, τα μαγαζιά είναι ανοιχτά και παρόλο που ένα καθολικό άνοιγμα,  ήταν η προσδοκώμενη λύση, λόγω της πανδημίας  του covid-19 προέχει η δημόσια υγεία. Το σημαντικότερο είναι ότι βρισκόμαστε στη Μεγάλη Εβδομάδα  και οι καταναλωτές, μπορούν να κάνουν τα Πασχαλινά τους ψώνια τόσο για τους ίδιους, όσο και για τα βαφτιστήρια τους, τόνισε ο κ. Ζορπίδης.

Σχετικά με τον τρόπο υποστήριξης του ΕΕΘ στους μαγαζάτορες τη δύσκολη αυτη περίοδο που διανύουμε, ο κ. Ζορπίδης αναφέρθηκε στο μέσο της διαφήμισηςτόσο της ραδιοφωνικής όσο και της έντυπης που θα χρησιμοποιήσει το επιμελητήριο προς όφελoς των μελών του ΕΕΘ τόσο του κέντρου όσο και της περιφέρειας της Θεσσαλονίκης.

Τέλος, όπως είπε, πολλοί επαγγελματίες θα δυσκολευτούν  να πληρώσουν τις υποχρεώσεις τους στο επόμενο διάστημα και πρόσθεσε ότι χρειάζονται μια φορό – ανάσα,  ώστε να ανακάμψουν οικονομικά και να επανέλθουν σταδιακά στην προ – κορωνοϊού εποχή.

Παρακολουθήστε τις δηλώσεις του Προέδρου του ΕΕΘ κ. Μιχάλη Ζορπίδη

Κείμενο Χαρά Αγριδιώτη

Κάμερα Σοφία Γεωργαλή